Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara continuă să își ducă crucea pe final de play-out, iar joi dispută antepenultimul meci al sezonului, în cazul în care nu va ajunge la baraj, pe terenul celor de la FC Botoșani. Situația este cam gri, deoarece probleme de lot devin tot mai acute.

Echipa a plecat miercuri dimineața spre Moldova, cu avionul, dar cu un zbor Timișoara-București și apoi unul București-Iași, iar de acolo, vor continua drumul cu autocarul. Așadar, un drum destul de obositor. Echipa are destul de mulți accidentați care nu au făcut deplasarea: Străuț, Haruț, Țigănașu și Popovici. De asemenea, Oliva și Ciucur sunt incerți, dar au plecat cu echipa. O problemă ar putea apărea la Gabriel Cînu, deoarece jucătorul i-a adresat injurii arbitrului Ovidiu Hațegan, la finalul meciului de luni cu Mediaș. Cînu era suspendat și a venit la intrarea pe tunelul către vestiare pentru a-i reproșa vehement lui Hațegan maniera de arbitraj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conform regulamentului, un jucător care nu e lot poate primi suspendare în funcție de ce notează centralul în raportul de arbitraj, care a fost trimis de Hațegan la LPF abia marți, a doua zi, nu imediat după terminarea jocului. Din informațiile noastre, după scandalul care a continuat la vestiar, Hațegan ar fi consemnat incidente referitoare la Cînu, dar și la președintele Radu Birlică. Un altă amănunt interesant este că meciul a fost urmărit și de actualul secund al Botoșaniului, Marius Croitoru, cel care tocmai și-a reziliat contractul cu Poli.

În ciuda situației dificile, Neaga rămâne optimist. ”Din păcate avem foarte multe probleme de lot. Vedem câți vom fi. Trebuie să strângem 11,12, 13, 14.Să mergem la Botoșani, să scoatem maximum din acest joc. Poate, nu poate, sunt sigur și sunt convins că vom scoate din aceste trei meciuri punctele necesare pentru a ne salva de la retrogradare. Eu sper ca jocul să se îmbunătățească de la meci la meci. Sper ca la meciul de la Botoșani să avem aceiași dăruire, băieții sunt caractere extraordinare, și vom lua punct sau puncte. Pe mine mă intereseaza punctele. Aș vrea să repetăm jocul cu Mediaș și să câștigăm. Speră să îi capacitez și să aibă dorința de a câștiga, pentru că nu este nimic jucat”, a declarat antrenorul.

Partida începe joi seara la ora 21 și va fi televizată de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.