Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic are parte de un final de Liga a III-a cu multe greutăți. Preluată de Marcel Băban, echipa nu s-a mutat pe stadionul din Jimbolia din cauza unor avize-lipsă de la ISU, iar datoriile către foștii antrenori Stan și Hromei încă mai sunt subiecte de litigii!

Deși Marcel Băban a mai virat bani către cei doi antrenori, Cosmin Stan și Hromei au reclamat sume restante. Comisia de Disciplină a FRF a dispus în ședință din 23 mai că atât Stan, cât și Hromei, mai au de primti 2.875 de lei fiecare, plus 340 de lei taxă de timbru pentru fiecare reclamant. Așadar, Băban e ”bun de plată” pentru peste 6.600 RON. Decizia poate fi atacată cu recurs. De altfel, problemele echipei există și în plan sportiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Teoretic, locurile 13 și 13 din Seria a IV-a a Ligii a III-a sunt retrogradabile. UTA 2 e pe locul 13, cu 19 puncte, iar Mama Mia e pe 14, cu 18 puncte. Pe 12 e Millenium Giarmata, cu 24 de puncte, așadar, nu poate fi ajunsă. Utiștii au meci greu, acasă cu Industria Galda de Jos, dar la fel și Mama Mia, în deplasare la Deva.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.