Joma - JSport.roJSport.ro
mama mia

Criza a ajuns la final la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, astfel că nu mai e niciun impediment ca meciul cu CSM Școlar Reșița să nu se dispute. Jucătorii și-au primit banii, după ce finanțatorul George Sângeorzan a trimis fonduri, iar Cosmin Stan nu va mai sta pe bancă vineri și e trimis la echipele de copii ale clubului. Gyuri Stoianov, fostul antrenor cu portarii, va face pregătirea cu fotbaliștii.

Președintele Petre Tătaru ne-a spus că a reușit să îl convingă pe Sângeorzan să trimită banii pentru salariile aferente lunii septembrie. ”S-a intrat într-o stare de normalitate. Am plătit salariile jucătorilor, două zile am stat cu Sângeorzan pe telefon. Fotbaliștii au înțeles că au contract cu Becicherec, nu cu Stan. Azi dimineață au făcut antrenament cu Gyuri Stoianov, care e acum antrenorul echipei. Pe bancă va sta vineri Elty Neagoe, el este organizatorul de competiții”, ne-a declarat Tătaru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cosmin Stan nu va fi mai fi lăsat să se ocupe de prima echipă. ”Stan trebuie să înțeleagă că este angajatul acestui club, nu stăpânul acestui club. În contractul său scrie că este antrenor principal, nu se specifică dacă la prima echipă”, ne-a mai spus Tătaru. Cosmin Stan a refuzat zilele acestea să discute cu noi, deși l-am sunat în mod repetat pentru a afla și punctul dumnealui de vedere, preferând să vorbească doar cu alte publicații.

Meciul dintre mama Mia și CSM Școlar Reșița începe vineri, la ora 14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.