Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

După-amiază ultimei zile de mercato a adus și o mutare la ASU Politehnica, un nu jucător ce vine împrumut până la vară, Octavian Ursu, jucător despre care clubul l-a anunțat pe alt post decât cel real. De asemenea, tot înainte să se închidă perioada de transfer, Andrei Sîntean a ajuns din Cehia la Sepsi OSK.

Octavian Ursu vine împrumut chiar de la echipa cu care ASU joacă lunea viitoare, U Cluj. Născut la Mediaș, este mijlocaș și are 24 de ani. A făcut junioratul la Ardealul și U Cluj, iar apoi, la seniori, a jucat la  Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare și, recent, U Cluj. De remarcat o nouă gafă a celor de la ASU Politehnica, club care din ianuarie este extrem de deficitar la capitolul comunicare. Site-ul îl anunță pe Ursu ca atacant, deși fotbalistul nu este un vârf veritabil. În plus, deși transfermarkt este cunoscut ca un site plin de greșeli statistice, cei de la ASU s-au ”bazat” greșit pe numărul de goluri marcate de jucător cu Brăila.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, iarna aceasta, ASU a mai ”comis-o” în stilul concitadine ACS. Clubul l-a anunțat ca transferat pe Radu Rogac, pentru ca după șase zile să se anunțe că jucătorul nu rămâne la Timișoara. Moldoveanul nu mai avea drept de joc, iar clubul universitar a aflat asta după aproape o săptămână! De asemenea, alb-violeții nu s-au înțeles nici cu clubul paraguayanului Alvarenga, jucător refuzat de UTA, după ce antrenorul Petruescu declarase că sud-americanul va rămâne. Din păcate, mostre de diletantismul în care se scaldă tot mai mult echipele din fotbalul timișorean.

Iar în timp ce cluburile din Timișoara caută jucători prin țară și pe alte continente, atacantul (pe bune) Andrei Sîntean s-a transferat la Sepsi OSK. Jucătorul de 19 ani, format la ACS Poli, a plecat în urmă cu doi ani în Cehia, la Slavia Praga. Sîntean a jucat la echipa de tineret a boemilor, după care a fost împrumutat în liga secundă cehă, la Viktoria Zizkov. Component al naționalei U19 care a ratat la mustață calificarea la Euro, Sîntean a fost luat acum ca împrumut cu opțiune de cumpărare de la Slavia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.