Joma - JSport.roJSport.ro

Marea majoritate a jocurile din Liga a IV-a Timiș s-au terminat. Nici în acest an, în campionatul județean de fotbal, nu a fost loc de mare suspans. Campioana Fortuna Becicherecu Mic a terminat cu un avans de 9 puncte și va da piept la baraj cu „croații” de la Voința Lupac.

În Liga a IV-a Timiș, săptămâna viitoare se va disputa meciul dintre Făget și Progresul Ciacova. În rest, campionatul s-a terminat. Fortuna a promovat la pas, cu 83 de puncte, la trei victorii avans față de următoarea clasată, ACS Carani Murani, care a terminat pe locul 74. Avântul Periam, câștigătoarea Cupei României, faza județeană, a încheiat pe locul 3, cu 59 de puncte. Pentru majoritatea echipelor, vine vacanța, în timp de Fortuna va disputa barajul tur-retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La baraj, vor da piept cu Voința Lupac, campioana Caraș-Severinului. ”Croații” au avut parte de suspans până în ultima rundă, deoarece au câștigat Liga a IV-a din județul vecin cu 1 punct. În ultima rundă, s-au impus pe terenul Croației Clocotici, ceea ce a făcut ca victoria Viitorului Caransebeș la Buchin să nu mai conteze.

Sâmbătă, se joacă la Lupac, de la ora 18. Returul va fi la Becicherec, în 22 iunie, de la ora 17,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.