Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica și Farul au remizat la scorul de 0-0 după un nou meci slab jucat pe Știința, din partea ambelor formații. Ocaziile clare au lipsit cu desărvârșire și părea că cele două echipe nu vor marca nici dacă mai jucau până a doua zi. Din minutul 78, Poli a rămas în inferioritate, după eliminarea lui Bogdan Vasile.

La Poli continuă criza ofensivă, cu șapte din opt meciuri oficiale fără gol marcat. Elocvent în acest sens a fost momentul când Ignea a pătruns în careu, dar nu a avut curaj să țintească poarta la colțul lung. Murariu a avut un meci mai liniștit runda aceasta, și a avut ceva emoții doar după un șut al lui Patrick Petre. Pentru portarul Muțiu, cei care l-au pus la muncă au fost Călin Popescu și Mera. Repriza secundă a adus un joc mai animat, cu ocazii, dar nu și cu mingi trimise precis, pe spațiul porții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 60, Ungureanu a prins un șut bun, după o acțiune individuală, dar mingea s-a oprit în Lică. Altfel, Jurj a mai avut un șut mult peste poartă, iar din careu, Axente a ”reușit” să reia cu capul un balon mult în aut. De al constănțeni, Patrick Petre a luat o fază pe cont propriu, a trecut de Scutaru în careu, dar a șutat pe lângă buturi. Din minutul 78, Bogdan Vasile a luat al doilea galben și cu om în plus, Farul i-a ținut pe timișoreni în propria jumătate, dar nu a putut marca.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera, Cherecheş – Bg. Vasile, C. Popescu (F. Trip 88′) – Schieb (Coadă 64′), Ignea, Ad. Ungureanu (Dros 81′) – Mir. Axente

Farul Constanța: Muţiu  – Nicola, Cană, Lică, Carabela – Doumbia (Ant. Cruceru 46′), Antoche – Al. Stoica (Horduoan 81′), Greu, P. Petre – I. Stoica

Mugur Gușatu a spus realist că lotul lui ASU e ”subțire” și toată lumea trebuie să accepte acest lucru. ”Un meci dificil, se pare că nu am trecut de momentul greu în care am găsit echipa când am venit. Vreau să scot în evidență totuși faptul că au au avut, după părerea mea, altă atitudine la acest meci jucătorii. Nu am ce să le reproșez, acesta este nivelul. A fost un meci și cu lucruri bune și cu lucruri și mai puțin bune, și de o parte, și de cealaltă. Păcat că am avut câteva oportunități de a marca. Poate atunci ne descătușam și altfel decurgea jocul. Una peste alta, asta este realitatea în momentul de față și trebuie să o acceptăm. Avem mult de muncă și rămâne să ne antrenăm și să încercăm să devenim din ce în ce mai buni”, a precizat Gușatu.

Ianis Zicu a fost mulțumit de atitudinea echipei sale. ”O partidă dificilă, așa cum ne așteptam. Ne-am pregătit să câștigăm acest meci. Din păcate, în repriză nu am avut curaj să construim, am plecat cu foarte mult mingi lungi din apărare și nu am reușit să punem în pericol foarte mare poarta celor de la ASU. A doua repriză am schimbat și sistemul, am fost mai dinamici, mai periculoși, am avut câteva șanse să putem să marcăm. Din păcate, reușim foarte greu să marcăm și să câștigăm meciuri în deplasare. Până acum, lucrul acesta nu s-a întâmplat. Dar țin să felicit echipa, pentru că șapte meciuri este al cincilea în care nu primi gol. Lucrul acesta contează foarte mult, pentru că sunte, o echipă puternică. Mulți spun că sunt probleme și nu reușim să marcăm multe goluri, dar veți vedea că ușor, ușor vom face și lucrul acesta, pentru că după un timp scurt, cu toți jucătorii veniți n această vară, cred că echipa arată din punct de vedere al organizării de joc. Toți jucătorii au atitudine și lucrul acesta mă bucură, mai puțin ce s-a întâmplat la meciul de Cupă, când lucrurile nu au fost în regulă”, a spus antrenorul Farului.

Etapa viitoare, ASU Poli primește vizita celor de la CSM Reșița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.