Joma - JSport.roJSport.ro

Radu Motreanu, fundașul dreapta de la ASU Poli, a avut parte de o experiență fotbalistică cel puțin interesantă. Talentatul jucător, produs al Centrului de Copii și Juniori de la Poli Timișoara, a jucat în aceeași echipă cu Nicolae Stanciu, însă, la minifotbal.

Motreanu își petrece zilele acestea vacanța de sărbători la Brașov. Aici, jucătorul lui ASU Poli a ajuns și la un turneu de minifotbal. Totuși, deoarece la competiția amicală au jucat doar fotbaliștii mai consacrați, până la urmă, prietenii lui Motreanu au făcut și un joc separat, în afara turneului. Aici timișoreanul a fost coechipier cu Nicolae Stanciu, dar și cu steliștii Rareș Enceanu și Vlad Mihalcea, ambii brașoveni la origine. Adversar a fost nimeni altul decât Sergiu Popovici, timișoreanul de la FC Botoșani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Motreanu se va bucura de cea mai lungă vacanță dintre colegii lui de la minifotbal. ASU Poli re va reuni în data de 16 ianuarie. Fundașul este împrumutat timp de un an de la cealaltă Poli, cea din prima ligă. Băieții lui Ionuț Popa vor ajunge și ei la Brașov, dar în ianuarie, pentru o săptămână de cantonament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.