Joma - JSport.roJSport.ro

fani-rapid-bucuresti-660x440-660x400Curtea de Apel București a amânat cererea de suspendare a falimentului Rapidului pentru data de 24 august! În aceste condiții, decizia finală pentru ultima componentă a Ligii I o va lua Comitetul de Urgență al LPF, care se va reuni joi!

Deoarece clubul a rămas în faliment, administratorul judiciar nu are pârghia legală ca să semneze contracte cu jucători, astfel încât acestea să fie valabile. Conform Dolcesport, Rapid mai are doar doi jucători legitimați, Nicolae Vasile și Raul Costin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conform Sport.ro, procesul s-a amânat deoarece nu au fost citați foști fotbaliști ai Rapidului, care trebuiau obligatoriu să participe la proces. Instanța nu avea informații despre domiciliul foștilor fotbaliști și le-a reproșat avocaților că nu au pus aceste informații la dispoziție în dosar.

Conform site-ului 1923.ro, procedura de citare nu e fost legal îndeplinită și de aceea, judecata s-a amânat. Procedura de citare nu a fost legal îndeplinită! Instanța a decis să amâne și a acordat un nou termen. RAPID RAMANE ÎN FALIMENT ȘI NU POATE EVOLUA ÎN LIGA 1”, se arată pe site-ul fanilor giuleșteni.

UPDATE ora 12:50. Tot site-ul 1923.ro au anunțat că azi, la ora 13, se mai judecă o cererea de suspendare provizorie a falimentului Rapidului. De asemenea, site-ul fanilor rapidiști a postat un articol din regulamentul FRF, care spune că federația și liga pot exclude echipele din competiție:

”FRF/LPF/AJF pot controla inopinat sau pot efectua investigații, oricând după admiterea unui club în competiție, pentru a stabili dacă mai sunt întrunite condițiile de admitere. Dacă se descoperă că aceste condiții nu mai sunt îndeplinite după admitere, clubul respectiv este pasibil să suporte sancțiuni disciplinare, respectiv, neprogramarea la jocurile oficiale până la încetarea motivelor, penalitate sportivă sau excludere din competiții.”

foto: fanatik.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.