Joma - JSport.roJSport.ro

În luna octombrie, apele fotbalului județean din Timiș au fost tulburate de un scandal imens cu violențe. Vizat, meciul de Liga a V-a dintre Galaxy Electrometal Timișoara și Progresul Gătaia, terminat cu bătăi în tribună și după care s-a lăsat cu amenzi drastice.

Galaxy a avut terenul suspendat cinci etape, iar Gătaia, o etapă. Cei de la Galaxy au primit o amendă de 5000 de lei, plus patru antrenori sau jucători au primit câte 12 luni de suspendare. Este vorba de Silviu Bălace, care e și antrenorul lui ACS Poli, Costel Ionilă, Aleksandar Indjic și Florin Ilie, care e și fost luptător. Cei patru au primit și amenzi de câte 400 de lei. Totuși, Comisia de Apel din cadrul AJF Timiș a redus ulterior suspendările lui Bălace și Ionilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Practic, Bălace a primit cea mai mică pedeapsă, după analiza probei video, în care se vede că fostul căpitan al lui poli nu a ajuns după gard, unde a avut loc o bătaie. ”Admite apelul numiților Bălace Silviu și Ionilă Costel, și, rejudecând, dispune suspendarea acestora astfel: Bălace Silviu pentru 6 etape, conform art. 51 din Regulamentul Disciplinar și Ionilă Costel 9 etape conform art. 51 coroborat cu art. 43 pct. 5, lit. b și c din Regulamentul Disciplinar. Menține obligativitatea plății amenzilor”, este decizia Comisiei de Apel.

Astfel, din retur, Bălace va putea reveni pe banca celor de la ACS Poli. Clubul va mai activa sigur până în luna aprilie cel puțin, când instanța a stabilit termenul pentru comunicarea planului de reorganizare. Clubul e în insolvență din vara lui 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.