Joma - JSport.roJSport.ro

trandu-5Răzvan Trandu trăiește deja o adevărată dramă la comisiile FRF. Neplătit anul acesta de Rapid, lăsat de izbeliște după ce s-a accidentat, mijlocașul a primit a cincea amânare la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor!

Răzvan Trandu vrea să devină liber de contract de la Rapid, cu care mai are înțelegere timp de un sezon, pentru a semna cu Poli Timișoara. Clubul din Giulești e într-o situație deplorabilă. Antrenorul Dan Alexa nu are un contract semnat de lichidatorul judiciar, jucătorii la fel, curentul s-a tăiat la Baza Pro Rapid, rămasă fără gaz încă din iarnă, iar mai nou, rămasă și nepăzită. Un sat fără câini la care Trandu este totuși sclav.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei de la Poli Timișoara nu îl pot primi însă la antrenamente, deoarece atât jucătorul, cât și clubul, ar avea de suferit. ”Nu știu de ce îl tot amână. El se pregătește singur, nu putem să îl primim cu noi la antrenamente pentru că am fi amendați cu 10.000 de lei, iar lui îi se poate suspenda contractul”, ne-a declarat președintele Ioan Miculaș.

Răzvan Trandu va putea sosi la Poli abia după ce comisiile îl vor ”elibera” de contractul cu Rapid. Deocamdată, a fost amânat pentru săptămâna viitoare, la data de 20 iulie, când Curtea de Apel București va judeca din nou cererea de suspendare temporară a falimentului Rapidului.

foto: 1923.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.