Joma - JSport.roJSport.ro

După ani de zile de dominare clară, echipele de minifotbal din Timișoara au prins o perioadă proastă la Campionatul Național organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Oradea. Nici MAV Sports, campioana din anii trecuți, nici Glissando nu au reușit să iasă din grupe.

MAV Sports Timișoara a jucat în Grupa C, unde a înregistrat trei înfrângeri și un egal. Mai întâi, 4-1 cu Juventus Sibiu. A urmat 1-1 cu Extratereștrii Bistrița în timp regulamentar, și 3-2 după loviturile de departajare, dar apoi, alte două înfrângeri, 1-0 cu DancoPro București și 3-2 cu AutoVip Șimleul Silvaniei. Nici Glissando nu a avut rezultate mai bune în Grupa D, unde a înregistrat patru meciuri pierdute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rămâne de văzut unde se va desfășura viitorul campionat județean de minifotbal, întrucât, teoretic, din toamnă, se va lucra la Stadionul Știința, iar baza ce i-a aparținut fostului arbitru Tiberiu Lajos nu ar mai urma să funcționeze în curtea Facultății de Mecanică. MAV Sports este încă deținătoarea titlului continental, pe care nu și-l va putea apăra.

foto: facebook.com/pg/MAV-Sports

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.