Băieții de la MAV Sports Timișoara au demonstrat că nu și-au spus ultimul cuvânt în minifotbal, iar după o pauză de câțiva ani, au câștigat din nou titlul la turneul final organizat la Alba Iulia. Grație succesului, bănățenii vor reprezenta România în Liga Campionilor.

În grupa B, timișorenii au avut trei succese și un egal. Au început cu un 2-2 cu Dream Team Târgu Jiu, pentru ca apoi să câștige cu 2-1 cu Autovip, tot cu 2-1 cu Young Boys și ci 4-0 cu Festiv Bucium Roman. În sferturi, au dat peste Tanzmannschaft București, cu care au făcut 2-2 în timpul regulamentar, dar de care au trecut cu 3-2 la livotirile de departajare. În semifinală, au câștigat cu 4-0 cu Dream Team Târgu Jiu, ca o revanșă pentru remiză din grupe.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În finală, timișorenii au dat de Extratereștii Bistrița, pe care i-au bătut cu 3-1 cu două goluri marcate de Mircea Stupu și unul semnat de Răzvan Plopeanu. După succesul din teren, portarul echipei, Cosmin Amarinei a primti tiulu de cel mai bun portar al turneului, iar Andrei Nemițanu, de jucătorul turneului. În septembrie, MAV va juca în Liga Campionilor.

foto: facebook.com/pg/MAV-Sports

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.