Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a terminat la scorul de 1-1 meciul jucat pe Știința cu Ghiroda și Giarmata Vii, al doilea meci-test pentru alb-violeți. Cu două echipe aflate în perioada de acumulări fizice, jocul nu a fost unul cu mari momente de virtuozitate, iar diferența dintre echipe s-a și estompat.

Încă din minutul 3, Ghiroda a obținut un penalti, prin fostul jucător al poliștilor, Ungureanu. Baranyi a executat, dar Mario Contra a repins. Peste două minute, Ungureanu a marcat după o execuție bună, din acțiune. În minutul 9 s-a dictat și penalti pentru ASU, obținut de Scutaru, iar Axente a egalat. Au urmat multe ocazii ratate. Poli a dominat jocul, dar cea mai mare șansă irosită a avut-o Kayondo, scăpat singur spre poarta alb-violeților, dar carea trimis pe lângă. La Poli sunt și accidentați care au lipsit: Cherecheș, Motreanu și Vasile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Poli: Contra, Jurj, Mera, Scutaru, Dros, Codrea, Ignea, Săulescu, D. Radu, Kuhn, Axente. Au mai intrat: Murariu, Sofran, Vidrăsan, Coadă, D. Bot, Dros, Gașpar, Trip, Navas, Manea, Pop.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Barbu, Stupu, Bocșan, Mureșan, Mancaș, Lazăr, Poparadu, Ciobanu, Ungureanu, Baranyi, Budur. Au mai intrat: Vlădia, Semeniuc, Goța, Kayondo, Andreca, Bîte, Ghinescu,  Pițuc, Velici, Grancea.

Benga a fost mulțumit de joc. ”Un test foarte bun, am întâlnit un adversar foarte bun, care are în componență mulți jucători de Liga 2 și chiar foști jucători de Liga I. Un test util pentru a vedea anumite deficiențe, ce mai trebuie să lucrăm sau ce avem de completat. Rezultatul, aș putea spune, nemeritat. Puteam să câștigăm, am avut o sumedenie de ocazii în repriza a doua, ocazii pe care în meciurile oficiale nu ai voie să le ratezi. Un un lucru care mă pune pe gânduri că ajungem în zona careului advers și nu fructificăm sau nu alegem cele mai bune soluții. Sper că o să remediem aceste probleme și în viitor o să arătăm mult mai bine”, a declarat Benga.

Spaniolul Navas rămâne în test. În acest amical a fost individualist, a ținut de minge până a pierdut-o și nu a pasat la coechipieri liberi, la o fază de gen exasperându-l pe Manea. ”Navas a câștigat mingi, a pierdut mingi, e un jucător combinativ. Sunt mulțumit pe alocuri. Nu vreau să critic acum jucătorii individual, pentru că e o perioadă de pregătire și am lucrat toată săptămâna foarte mult și foarte intens. Ei nu sunt proaspeți, nu e format un prim 11 și evoluțiile lor nu sunt la nivel maxim. Probabil că va semna Navas, rămâne de văzut, posibil să mai vină un jucător nou. Până începe campionatul, cred că și la alte echipe e posibil să mai apară jucători”, a spus Benga despre Navas.

Despre Alexandru Munteanu, tehnicianul nu a dat multe detalii, dar nici nu a negat. ”E posibil să fie el, e posibil să fie orice. Până nu e semnat jucătorul, nu vom face declarații. E posibil ca în ultima zi sau la ultimele negocieri să nu se adeverească anumite cerințe. Orice jucător care are plus valoare de Liga 1 este util echipei noastre. Vom vedea”, a spus Benga despre Munteanu.

Vlad Bura a fost mulțumit cu egalul obținut. ”A fost un meci bun. Mă bucur că am reușit să avem acest meci de pregătire, în compania unei echipe bune, bine organizate. Unei echipe care poate să-și propună să meargă în fruntea clasamentului în Liga 2, ceea ce le și dorim. Băieți noștri s-au dăruit, au făcut un joc bun. Nu pot să spun că nu contează pentru mine rezultatul. Contează enorm rezultatul, pentru că doar așa poate să crească o echipă, prin rezultate și prin joc. Jocul m-a mulțumit, băieții au fost implicați”, a precizat Bura.

La Ghiroda a ajuns și Gelu Velici, după primul calup de transferuri. ”Velici este jucătorul nostru, este semnată. Sunt jucători care sunt puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar sunt jucători de caracter, de calitate, care, cu siguranță, pregătiți ne vor ajuta în atingerea obiectivului nostru. În principiu, lotul nostru este final. Nu consider că mai trebuie să aducem, am început pregătirea cu lotul final și, din fericire, am reușit”, a precizat Bura despre lot.

Vlad Bura are doar licența iar, iar principalii din Liga 3 trebuie să aibă licența B. La Ghiroda se ”cercetează” acest aspect. ”Încă facem tot felul de research-uri pe tema asta. Am licența C. Am niște probleme cu actele, dar am școală, probabil, mai multă decât majoritatea oamenilor de fotbal din țară. Fiind avocat, studii în străinătate…Sunt un băiat care pot să mă descurc să conduc o echipă”, a mai spus Bura.

Pentru ASU, urmează alt amical miercuri, cu Fortuna Becicherecu Mic.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.