Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara și Concodia Chiajna au terminat la scorul de 0-0 unul dintre cele mai slabe meciuri din actuala ediție de campionat. Meciul a fost unul pentru arhiva tristă a Ligii I, cu o calitate fotbalistică extrem de scăzută, ocazii foarte puține, și o prestație slabă a unei Poli obosite.

Prima repriză a fost una extrem de plictisitoare, cu o ușoară dominare a Chiajnei. Prima ocazie a meciului a fost în minutul 17, când Cristescu a reluat în bara laterală o centrare bună venită de la Daniel Popescu, fostul jucător al lui Poli. Ilfovenii au mai pus presiunea la poarta lui Straton, care a respins două șuturi pe poartă ale lui Ciobanu și Grădinaru. Poli a jucat extrem de slab, fără să fie capabilă să pună presiune la poarta lui Bălgrădean, care toată prima repriză doar a boxat două cornere ale lui Croitoru. Firește, la pauză s-a intrat cu 0-0, după o nouă primă juătate suporifică de meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după reluarea jocului, Cristescu a tras puțin peste poartă lui Straton. Timișorenii l-au înlocuit pe Bocșan cu Străuț, deși Ionuț Popa l-a anunțat drept suspendat cu o zi înainte de meci. Ulterior, Poparadu a ieșit accidentat, și a fost înlocuit de Neagu. Ocaziile au devenit o raritate și mai mare în repriza a doua. Ilfovenii au plusat ofensiv cu Herea în locul lui Albu, iar Ionuț Popa a lăsat un singur atacant, cu schimbare Drăghici-Pedro Henrique. Intrarea brazilianului în atac nu a ajutat cu nimic. Mailat a fost periculosîn minutul 89, dar șutul a fost deviat în corner. Degeaba însă, deoarece meciul s-a terminat 0-0.

Poli Timișoara: Straton, Scutaru, Cânu, Bocșan (min 53 Străuț), Novak, Poparadu (min 61 Neagu), Artean, Mailat, Croitoru, Popovici, Drăghici (min 74 Pedro Henrique)

Concordia Chiajna: Bălgrădean, Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, Popescu, Albu (min 73 Herea), Costin, Grădinaru (min 54 Serediuc), Cristescu, Ciobanu (min 91 Alexandru), Pena

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.