Joma - JSport.roJSport.ro

Ultima etapă intermediară a sezonului a adus un singur succes pentru cele trei echipe timișorene de liga secundă. ACS Poli s-a impus cu 1-0 acasă cu FC Argeș. ASU a pierdut cu 2-0 în deplasare la Snagov, iar Ripensia a cedat acasă cu Petrolul tot cu 2-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli a făcut miercuri surpriza etapei, succesul cu 1-0 cu FC Argeș. Victoria a venit după ce argeșenii au ratat multe ocazii. După ce Panait și-a pus mâinile în cap după o astfel de ratare, în minutul 75, Dorin Codrea a marcat cu un șut frumos, aproape de vinclu. O victorie care nu o mai ajută pe ACS Poli, care e matematic retrogradată. Luni de la ora 18, elevii lui Valeriu Răchită joacă la Ploiești, cu Petrolul.

Tot miercuri, ASU Politehnica a suferit o înfrângere în deplasare la Sportul Snagov, la scorul de 2-0. În minutul 73, Tazouti a înscris după o fază fixă, pentru ca în minutul 88, și Robert Elek să înscrie. Timișorenii au avut o bară în prelungiri, prin Dragoș Cojocaru. Cu acest rezultat au căzut pe locul 13, dar sâmbătă de la 11, pe Știința, primesc vizita celor de la CS Balotești, altă echipă deja retrogradată.

Ripensia nu a reușit nici ea vreo surpriză joi, pe ”Dan Păltinișanu”, unde a pierdut la scorul de 2-0 cu Petrolul Ploiești. Cristian Pușcaș a marcat în minutul 10, iar în minutul 45, Bogdan Rusu a mărit avansul echipei lui Gigi Mulțescu. Petrolul mai speră la locul de baraj, în timp ce Ripensia e lejeră la mijlocul clasamentului. Duminică de la ora 11 va juca la Mioveni.

foto: Leczki Jozsef

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.