Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a câștigat cu 2-1 meciul de verificare disputat marți în Antalya, cu FK Kit Go Pehcevo, echipa din liga secundă din Macedonia de Nord. Până acum, în țară Ripensia a pierdut cu Becicherecu Mic, iar în Antalya a făcut un egal cu Septemvri Sofia, a câștigat cu Flamurtari Prishtine și a remizat cu FCU Craiova 1948.

Ripensia a dominat începutul de meci, când a avut destul de multe ocazii irosite. Din minutul 20, timișorenii au deschis scorul, după ce Sîrbu a obținut un penalti, iar Neagu a transformat. Și formația din Macedonia a avut ocaziile ei, pentru ca spre finalul reprizei, ripensiștii să fie iar periculoși, deși din minutul 17, Adi Popa a ieșit accidentat. Adversarii au egalat în minutul 49, cu un gol marcat cu latul din 6 metri. Au urmat alte ratări ale macedonenilor și roș-galbenilor, dintre care cea mai mare a lui Popovici în minutul 76, care nu a prins poarta după ce a driblat portarul. În minutul 83, golul victoriei l-a marcat Valeriu Macrițchii, după o centrare de le Benea, revenit după ce meciul trecut a ieșit și el accidentat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia (primele 75 de minute): Moldovan – Popa (min. 18 – Lungu), Țieranu, Hecsko, Gavrilă (min. 58 – Benea) – Burdeț, Stoi – Neagu (min. 70 – Urvanțev), Monea, Golda – Sîrbu.

Ripensia (din minutul 75): Păduraru – Lungu (min. 58 – Macrițchii A.), Țieranu, Apro, Benea – Călin, Macrițchii V. – Urvantev, Tudorache, Popovici, Vasluian.

Ripensia va disputa joi ultimul amical din Antalya, cu FK Shkupi, din prima ligă macedoneană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.