Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a câștigat cu 5-1 meciul amical jucat cu formația din Liga a V-a a Universității de Vest. Partida coincinde cu finalul pregătirilor de tip cantonament pe plan local, și a fost ultimul test înainte de plecare în cantonament din Antalya.

Din minutul 15, Ripensia a preluat conducerea, după golul lui Hecsko. UVT-ul a obținut un penalti în minutul 28, prin Vucea, care a și executat, dar Horațiu Moldovan a apărat, iar Pîrjol a reluat în bară. În minutul 40, Tînc a înscris tot pentru ripensiști, și chiar înainte de pauză, Vucea a înscris pentru 2-1. Imediat după reluarea jocului, Dumiter a mărit diferența, și tot el a marcat în minutul 70. Înainte de final, Călin Toma a stabilit scorul final din penalti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vineri dimineața, Andrei Tînc și Horațiu Moldovan au semnat cu Ripensia până la vară. Mansour a lipsit pentru că are probleme cu viza, iar Dobre s-a antrenat fără să intre. Stoi vine după o accidentare la umăr, dar va reintra în curând. Ungureanu în schimb, va lipsi până la vară.

Ripensia Timișoara: Moldovan, Străuț, Tînc, Hecsko, Ardelean, Anghelina, Burdeț, Chera, Șter, Șimian, Bădăuță.

Au mai intrat în repriza a doua: Păduraru, Popa, Țiereanu, Apro, Toma, Dobie, Zaluschi, Monea, Istrătescu, Cluci, Dumiter.

Universitatea de Vest: Rusu, Grunță, Costesc, C. Popa, F. Olariu, Pătrașcu, Băban, Ciobanu, Pîrjol, Vucea.

Au mai intrat: Vlasici, Imbrescu, Stănilă, M. Olariu, Meșter, Totic, Brănișteanu, Muj, Ștreango

Alexandru Pelici e mulțumit de prima parte a pregătirii. ”Astăzi am încheiat prima etapă a pregătirilor de iarnă, cea a acumulărilor fizice, cu acest joc, pe un teren bun, pe care s-a putut pasa. Am întâlnit o echipă bună, un adversar care ne-a pus în destule situații probleme. Mă bucur că am reușit să terminăm acest cantonament fără evenimente neplăcute. Toți băieți sunt sănătoși, s-au pregătit bine, îi felicit pentru asta. Urmează a doua etapa, cea a jocurilor de pregătire, în care ne axăm mai mult pe factorul tehnico-tactic și încercăm să reglăm problemele de joc care există în acest moment. De când am început pregătirile apare concurență în ceea ce privește lotul de jucători, stabilirea primului ”11” cu care să abordăm primul joc de campionat”, a spus Pelici.

Lotul de cantonament urmează să fie stabilit. ”Cred că se va îndrepta, sperăm să se îndrepte vremea și să nu mergem degeaba acolo, să fie la fel ca la noi. Vom vedea acolo ce va fi. În mare parte lotul este stabilit. Sunt 24 de jucători, astăzi au fost 25 de jucători. Nu sunt mari probleme vizavi de lot, nu sunt mulți jucători care ar trebui să cadă. Vom vedea și în funcție de situația lor contractuală. De modul în care se va înțelege clubul cu ei și cu cluburile la care aparțin, și aici mă refer la Vlad Chera, care aparține de Viitorul. În funcție de ce se va întâmpla vom stabili cine va rămâne acasă. Din punctul meu de vedere, sunt mulțumit de absolut toți jucătorii. Sunt jucători care se pot integra la noi, mă refer la cei sub vârstă, care au adus un plus la acest capitol. O surpriză plăcută este și Dobie, juniorul Ripensiei”, a explicat antrenorul.

În Turcia, nu sunt așteptați jucători noi. ”Nu așteptăm întăriri în Antalya. În Antalya ne dorim să ne cristalizăm asupra unui 11 cu care să abordăm returul și vedem dacă într-adevăr, va mai fi nevoie de un jucător, pe ce poziție va fi nevoie. Sper să ne ajute și vremea. Adversarii sunt adversari puternici. Sperăm să ne ajute să ne edificăm dacă mai avem nevoie de jucători la întoarcere din țară”, a mai spus Pelici.

Luni, Ripensia va zbura spre Antalya.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.