În ultima zi a perioadei de transferuri, Ripensia a reușit în sfârșit să-și anunțe lotul, după ce au anunțat în repetate rânduri că o vor face mai devreme. Paul Codrea va conta pe 22 de jucători, după ce a renunțat la o parte dintre jucătorii din tur.

Noul antrenor a renunțat la o serie de jucători care au fost utilizați mai puțin, precum Darius Neamțu(aparține de ASU Poli), Marius Semeniuc sau Andrei Popescu, cedați la Ghiroda, dar și la titulari. Codrea nu mai contează pe Claudiu Matiș (titular în opt meciuri), jucător ce aparține de Electrica, dar nici pe Flavius Vlădia (titular în 13 jocuri). Ambii au venit la clubulroș-galben iarna trecută și au contribuit la promovarea în Liga a II-a. Matiș va juca și el la Ghiroda, în timp ce Vlădia a mers la CSM Lugoj, unde a mai jucat.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

De asemenea, deși l-a testat mai multe etape, Codrea nu l-a ținut nici pe Zoran Radu. Iată lotul:

Portari: Iulius Rădulescu, Dalin Munteanu, Mario Contra

Fundași: Adrian Popa, Mihai Hecsko (încă în recuperare), Cristian Bocșan, Claudiu Apro, Marius Toma, Cătălin Horcea, Alin Burdeț, Călin Toma

Mijlocași: Gabriel Stoi, Laurențiu Tudor, Sebastian Bobină, Costel Zurbagiu, Cosmin Mînecan, Adrian Ungureanu, Andrei Țugui

Atacanți: Andrei Dumiter, Denis Golda, N’Diaye  Mediop, Cătălin Bădăuță

În altă ordine de idei, pentru ACS Ghiroda noutățile nu sunt numai la jucători, ci și pe banca tehnică. Vlad Bura revine după ce Ilie Rotariu a demisionat de pe banca echipei de Liga a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.