Ripensia Timișoara a pierdut al treilea meci de verificare al perioadei de pregătire, la scorul de 2-0 cu UTA. Roș-galbenii se impuseseră anterior cu două formații de Liga a IV-a Timiș și se află de duminică în pregătire le Bekescsaba.

Portarul arădenilor, Roberto Bodea, a avut ceva de furcă din cauza lui Dumiter în prima repriză, când a și respins în transversală un șut al timișoreanului. Apoi, Bodea a respins și un balon tras de Bădăuță, care scăpase singur spre poartă. Până la pauză, Pop a echilibrat balanța coaziilor cu un șut în transversală. În rminutul 60, Manea a marcat cu capul după o lovitură liberă bătută de Ianoș. Peste cinci minute, David Popa a marcat din 7 metri, după o pasă de Cubleșan venită după o acțiune de contraatac.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Păduraru – A. Popa, Burdeţ, Hecsko, C. Toma – Stoi, M. Toma – Tineiu, Zaluschi, Monea – Dumiter. Au mai evoluat: Dobre, Rădulescu – Vlădia, Apro, Kawagoe, Anghelina, Cluci, Ungureanu şi Bădăuţă.

UTA (antrenor Ionuţ Popa): Bodea – Costin, Benga, Opriş, Copaci – Oprea, Tănase – Stahl,  Matei, Petra – Pop. Au mai jucat: Jovetic – Popa, R. Iuga, R. Gheorghe, Gall, Suslak, Cubleşan, Manea, Dan, Janos şi David Popa.

Ripensia are următorul meci joi de la ora 18, ora României, cu Szeol Szeged, formație de liga a treia maghiară, în orașul adversarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.