Ripensia a plecat de duminică, la Bekescsaba, pentru cantonamentul de vară. Roș-galbenii au deplasat acolo 20 de fotbaliști, dintre care doi noi jucători, Takenori Kawagoe și Cătălin Tineiu, care dau probe de joc.

Dintre fotbaliștii testați nu a făcut deplasarea Andrei Apostol, mijlocaș venit de la Ceahlăul,  din cauza unor probleme personale. În continuare este testat portarul Ștefan Dobre, dar și doi fotbaliști noi. Este vorba de japonezul Takenori Kawagoe, care în sezonul trecut a jucat la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, dar și de mijlocașul de 19 ani Cătălin Tineiu, trecut pe la Hermannstadt și Performanța Ighiu. Pe lângă Radu Suciu și Ciprian Urican, echipa e însoțită de antrenorul cu portarii Gheorghe Stoianov, revenit la Ripensia, preparatorul fizic Silviu Nișu și medicul Marian Cotoșpan.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Iată lista jucătorilor luați în cantonament: Iulius Rădulescu, George Păduraru, Ştefan Dobre (portari), Adrian Popa, Mihai Hecsko, Flavius Vlădia, Marius Toma, Alin Burdeţ, Claudiu Apro, Călin Toma, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Takenori Kawagoe, Adrian Zaluschi, Adrian Ungureanu, George Monea, Cătălin Tineiu , Andrei Dumiter, Cătălin Bădăuţă şi Răzvan Cluci. Ripensia a renunțat la Claudiu Matiș, jucător ce era împrumutat de la Electrica.

Marți de la ora României 18, Ripensia va juca al treilea amical, cu UTA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.