Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia nu a putut trece de ACS Dumbrăvița în amicalul jucat sâmbătă dimineața în Ciarda Roșie și terminat la scorul de 3-3. Timișorenii rămân doar cu victoriile din amicalele cu echipele de Liga a IV-a, plus meciul pierdut cu CSM Reșița. Pelici nu e îngrijorat, dar a spus că e nepermis ca o echipă ce a reluat antrenamentele abia de luni să dea trei goluri elevilor săi.

Dumbrăvița a condus de fiecare dată. A deschis scorul în minutul 14, după golul marcat cu capul de Soare în urma unui corner. Peste două minute, tot după un corner, Staicu a egalat cu capul. După jumătate de oră, Hecsko l-a faultat pe Drăghici în careu. Atacantul a tras în bară de la punctul cu var, iar Mociu a respins în corner. După lovitura de colț, Enciu a marcat. La pauză s-a intrat cu 2-2 deoarece chiar înainte de pauză, Apro a marcat direct din lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, în minutul 55, Drăghici marcat pentru 2-3 după ce a profitat de o neglijență în apărare și a lobat peste Mociu. Peste patru minute, Zaluschi a egalat. Dumbrăvița putea însă câștiga pe final, dar Făgărășanu a avut o reluare în bară.

Ripensia: Mociu – Popa, Hecsko, Tînc, Apro – Burdeț, Tudorache – Monea, Zaluschi, Chera – Staicu.

Au mai intrat: Păduraru, Lungu, Țiereanu, Toma, Neagu, Stoi, Dobie, Fotescu, Golda, Iseini, Voinea.

ACS Dumbrăvița:  Mikloș – Foca, Telescu, Sore, Siminic  – Jinga, Stancu, Briciu, Nanu – Drăghici, Enciu.

Au mai intrat: Smaranda, Modariu, Bilia, David, Ștefan, Boldea, Jinga, Făgărășanu.

Alex Pelici a fost nemulțumit din cauza golurilor primite. ”Un joc bun, suntem în căutarea unei formule cu care să abordăm începutul de sezon. Sunt mai mulți jucători nou-veniți pe care încercăm să-i integrăm. Sunt mulțumit de prima repriză, a fost o primă repriză bună. Ce e supărător e că am luat totuși trei goluri. Nu trebuia să luăm ușor goluri la fazele fixe, suntem naivi în astfel de situații. Dumbrăvița o echipă bună, cu jucători cu experiență, trecuți pe la eșaloanele superioare. Noi mai avem două săptămâni. E un plus de prospețime față de ce a fost în jocul cu Reșița. Încet-încet venim la o stare bună de competiție. Sperăm să fim inspirați să alegem un prim 11 cu care vom începe campionatul. Ne așteaptă un campionat greu. Un prim meci foarte dificil cu o echipă care are cu totul alt obiectiv decât noi, îi doresc promovarea. Orice victorie e importantă, dar pentru perioada asta ne interesa să facem o pregătire bună fizică, să-i încărcăm. Avem două săptămâni în care să venim la normal. Supărător e că am luat trei goluri de la o echipă de eșalon inferior. E nepermis așa ceva”, a precizat Pelici.

Dumbrăvița a mai jucat săptămâna aceasta cu ASU Poli, care s-a impus cu 3-1. Elevii lui Sorin Bălu vor face și o pregătire centralizată. ”Astăzi am încercat să ținem pasul cu cei de la Ripensia, care sunt într-o altă perioadă a pregătirii. Ne-am ridicat la nivelul jocului. A ieșit o partidă bună, agreabilă. Noi ne-am făcut antrenamentul, în special din punct de vedere fizic. Nu era indicat să jucăm cu Liga a II-a în prima săptămână, dar nu mai puteam apoi să-i prindem, că oamenii încep campionatul. Suntem în prima săptămână, în care am pus accent pe intrare în efort, pe teste și de luni intrăm într-un semicantonament pe plan local, de zece zile”, a precizat antrenorul Dumbrăviței.

Miercuri, Ripensia joacă un amical în deplasare la Luceafărul Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.