Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă, toate cele trei echipe timișorene vor juca de la aceeași oră, 11. Ripensia și ACS Poli joacă acasă, în timp ce ASU are ultima deplasare, la Târgu Jiu, pe terenul Pandurilor. Toate cele trei îți propun victorii, inclusiv echipa lui Răchită, deja retrogradată de multe etape.

Ripensia va juca ultimul meci în Ciarda Roșie, iar Alex Pelici vrea un succes cu Daco-Getica după ultimele trei înfrângeri consecutive. ”Un ultim joc acasă. Ne dorim mult să ieşim din starea aceasta de vacanţă pe care o simţim odată cu victoria pe care am avut-o împotriva celor de la Aerostar, şi să încheiem anul cu o victorie. Suntem datori să facem asta pentru suporterii noştri, cărora le mulţumesc pentru tot sprijinul din aceasta perioadă în care am lucrat, i-am simţit de multe ori alături de noi. În primul rând, pentru dânşii ne dorim să încheiem cu o victorie. Va fi un meci dificil, Daco-Getica este o echipă bună, cu jucători care au evoluat şi în primul eşalon, dacă e să ne gândim la câţiva dintre ei: Gavrilaş, Călinţaru, Muşat. Jucători buni care au nevoie de puncte pentru a fi siguri de rămânerea în acest eşalon. Din punctul acesta de vedere, noi suntem liniştiţi, dar, aşa cum am spus, ne dorim să terminăm cu o victoria”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli are șase absențe pentru meciul cu Mioveni, ultimul de pe Electrica: Paramatti, Codrea, Țîgîrlaș, Rogoveanu, Munteanu, Calugher. Răchită spune că vrea și el o victorie pentru suporteri. ”Aşteptările mele sunt să vină cât mai mulţi suporteri alături de echipă. Pentru că este ultimul meci oficial din Liga a 2-a acasă. Ne-am bucura dacă am fi susţinuţi de mulţi suporteri. Probabil că după meci vom avea şi o sesiune de fotografii şi discuţii cu ei. Noi cred că n-am dezamăgit, am făcut 19 puncte, s-au pierdut unele şi datorită greşelilor de arbitraj, şi greşelilor noastre, şi ghinionul. Dar cred eu că atitudinea noastră ca şi echipă a fost ok, aşa că şi mâine mă aştept la un meci greu, cu o echipă foarte bună a Ligii a 2-a. Dar sper eu să fie rezultatul ca cel de la meciul cu FC Argeş”, a precizat Răchită.

ASU e față în față cu ultima deplasare, una pentru care Scutaru și Manea sunt suspendați. ”O partidă dificilă pe care o aşteptăm cu nerăbdare, în care se întâlnesc cele mai tinere echipe din acest campionat, exceptând Brăila, care acum joacă cu juniorii republicani. Pandurii e o echipă cu o puternică forţă ofensivă, au înscris foarte multe goluri, dar la fel de adevărat este că îşi joacă una dintre ultimele şanse pe care le are pentru evitarea retrogradării. Ştim ce ne aşteaptă acolo, un teren sintetic, cu care ei sunt mult mai familiarizaţi decât noi. Dar exact ca la meciul cu UTA, ne-am antrenat pe sintetic, din acest punct de vedere nu este o problemă. Sperăm ca după meciul de sâmbătă să putem spune că ne-am atins obiectivul, să rămânem în Liga a II-a”, a precizat Petruescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.