Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la Ripensia Timișoara au intrat în vacanță. Deja este sigur, de la clubul roș-galben au plecat trei jucători și e posibil ca lista să nu se oprească aici. Președintele Dumitru Mihu mai speră să-l țină pe antrenorul Alexandru Pelici, iar principalul finanțator nu exclude ca echipa să revină pe ”Dan Păltinișanu”.

Deși banchetul echipei a fost miercuri, luni, patronul s-a mai întâlnit o dată cu echipa. ”Am avut o întâlnire amicală. Am discutat, la banchet ne-am distrat. Eu le-am ascultat punctele de vedere, ei mi-au ascultat doleanțele”, ne-a povestit Dumitru Mihu. Deocamdată, finanțatorul speră ca Alexandru Pelici să revină asupra ideei plecării de la Ripensia. ”Se poartă tratative, discuții. În funcție de cine va fi antrenor, depinde foarte mult”, a punctat Mihu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la Ripensia a plecat Marius Fotescu, dar și Marius Staicu. Ambii și-au reziliat contractele. ”Astăzi am reziliat. Posibil să mai urmeze două-trei plecări”, ne-a mărturisit Dumitru Mihu. Adrian Zaluschi este și el ca și plecat. ”El a semnat cu altă echipă. Este dreptul lui, era la final de contract. Are o vârstă corectă, e normal să-și dorească să facă pasul. Are o familie, are un copil mic. Noi i-am făcut o ofertă, dar nici  nu am licitat”, a mai dezvăluit Mihu. Informațiile sunt că Zaluschi merge la Călărași.

De vara aceasta, Ripensia a păstrat stadionul din Ciarda Roșie doar pentru meciurile juniorilor. Echipa mare a venit pe Electrica, dar terenul prost al bazei Societății de Transport Public Timișoara îi nemulțumește pe roș-galbeni. ”Vom încerca să intervenim iarna aceasta. Luăm în calcul și revenirea pe «Dan Păltinișanu», pentru că am observat că atunci când am jucat în deplasare pe terenuri bune și mari, am cauzat probleme adversarilor, La Pitești, la Buzău, etc”, a mai dezvăluit Mihu.

Ripensia iernează pe locul 14, cu 24 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.