Joma - JSport.roJSport.ro

Cele două formații timișorene din Liga 2 joacă ambele sâmbătă, după ce miercuri au remizat în meciul direct. Ripensia va juca alt derby bănățean, de data aceasta, în Valea Domanului, în timp ce ASU Poli primește vizita fostei echipe ce juca la Reșița, actuala Sportul Snagov.

Ripensia a ajuns pe locul 16, deși a scos un egal cu ASU. Reșița e și jos, pe locul 17. Pelici nu a vrut să vorbească de problemele adversarului. ”În afara punctelor puse în joc, sunt derby-uri locale, care clar, au un plus de ambiţie, de determinare. Jucătorii se cunosc între ei, care au jucat împreună. Ar fi bine să fie mai mult spectacol şi să fie fotbal mai mult şi mai atractiv decât această încrâncenare. Nici ei nu sunt neapărat în cea mai bună formă, ci mai degrabă în criză de rezultate. Nu comentez forma sau jocul lor. E proverbul acela cu câinele moare de drumul lung. Nu vreau să fiu prostul care să comenteze, să am grija altuia. Ne vedem de treaba noastră. Ei sunt într-o criză de rezultate, sunt acolo jos. Va fi un meci disputat. Cu siguranţă vor dori să ne bată ca să iasă şi ei, să facă 19 puncte. Acelaşi lucru ni-l dorim şi noi, să recuperăm punctele pierdute cu Poli. Aşa că mergem la Reşiţa să luăm punct sau puncte. Am avut şansă la Măgurele, acum ne dăm seama din nou cât de naivi suntem când am şansa să facem 4-2 acolo, acum plângem după punctele de acolo”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU va întâlni echipa de pe locul 18. Octavian Benga cere concentrare de la elevii săi. ”Ne aşteaptă, mâine, un meci foarte dificil. Am observat că toată lumea se aşteaptă ca mâine să intrăm pe teren şi să defilăm. Se înşală. Întâlnim o echipă nu neapărat incomodă, ci mai mult surprinzătoare. Au reuşit să învingă Rapidul, au bătut Pandurii, au făcut egal la Petrolul. Multe meciuri le-au pierdut la limită, cu Farul, au condus cu 2-0 în meciul cu Măgurele. E o echipă care marchează şi care pierde greu. De aceea, noi vom intra foarte serioşi. Este ultimul meci din calupul de trei meciuri într-o săptămână trebuie să încheiem cu o victorie. Trebuie să fim pregătiţi şi foarte inteligenţi şi să nu subestimăm adversarul, pentru că altfel, vom avea surprize mari. Jocul îl pregătim în funcţie de adversar”, a declarat Benga.

Meciul de la Reșița va începe la ora 11, în timp ce Poli și Snagov vor juca pe Știința de la ora 14.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.