Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a obținut un 1-1 pe terenul celor de la Sportul Snagov, liderul campionatului înainte de această etapă. Roș-galbenii, rămași fără Ciprian Urican, au marcat prin Adrian Ungureanu. Timișorenii au avut și puțin noroc, deoarece Robert Elek a ratat unul dintre cele două penaltiuri obținute de gazde, dar Dănălache marcat de la punctul cu var pe final de meci. 

Noul antrenor fără licență, Radu Suciu, care va trebui să aibă un înlocuitor după o lună, a schimbat formula de start a timișorenilor. Burdeț, fundaș de meserie, a jucat în linia de mijloc, într-o formulă mai defensivă,din care a lipsit și atacantul Bădăuță, cel care în acest start de sezon a rămas dator cu goluri. Roș-galbenii au reușit să practice un joc bun în prima repriză, iar în minutul 45, Ungureanu a marcat, cu un șut de la 22 de metri, la vinclu, după ce balonul a șters și bara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Snagovul a beneficiat de un penalti în minutul 51, dar Robert Elek, fost atacant al lui ACS Poli, a ratat. Gazdele au mai avut o ocazie bună prin Hlistei, care din 6 metri a fost surprins însă de minge și a tras peste poartă. Totuși, ilfovenii au egalat pe final, în minutul 88,după ce Marius Toma a produs un nou penalti. De data aceasta, Dănălache nu a greșit și a reușit să păstrez emăcar un punct acasă.

Sportul Snagov: Fl. Iacob – Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Bg. Stancu, Val. Bărbulescu, S. Costache, Borţoneanu, Buia, Hlistei, Elek (min 56 Dănălache)

Ripensia Timișoara: G. Pădurariu – Ad. Popa, Bg. Străuţ, M. Toma, C. Toma  – Burdeţ, Stoi, Anghelina (Zaluschi), Monea – Ad. Ungureanu (Bădăuță) – Dumiter

Miercuri de la ora 19, Ripensia e gazdă în Cupa României la meciul cu ASU Politehnica. În campionat, urmează un meci acasă cu ”codașa” CS Balotești.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.