Joma - JSport.roJSport.ro

În a treia zi din cantonamentul din Antalya, Ripensia a disputat primul amical de pe tărâm turc, și al doilea din perioada de pregătire. Timișorenii au remizat la scorul de 0-0 cu primul loc din liga a doua bulgară, Septemvri Sofia, după un joc în care Pelici a avut un atacant în teste.

Partida a fost per ansamblu una echilibrată, cu ritm bun, dar disputată preponderent la centrul terenului. Nu au fost multe ocazii, dar ambele formații au irosit câte două. În prima repriză, bulgarii au avut cele două ocazii, pentru ca în a doua jumătate a partidei, să fie rândul ripensișților să rateze ocazia să înscrie de două ori. În prima repriză, Ripensia a jucat în clasicul 4-2-3-1, pentru ca în repriza a doua, Pelici să schimbe sistemul și să treacă la 4-5-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest meci, încă din prima repriză, clubul a testat un atacant din Coasta de Fildeș. Conform clubului, numele său este Metchess Adico Metch Mohamed, aceasta fiind singura informație furnizată. Clubul mai caută un înlocuitor pentru Albert Voinea, golgheterul vândut la Turris.

Ripensia (repriza I): Moldovan – Lungu (min.30 – Popa), Tînc, Apro, Gavrilă – Tudor, Burdeț (min.35 – Neagu) – Monea, Sîrbu, Chera – Mohamed.

Ripensia (repriza a II-a): Păduraru – Popa (min. 60 – Macrițchii A.), Țiereanu, Hecsko, Benea – Macrițchii V., Ivan, Stoi, Neagu (min.70 – Vasluian), Popovici – Golda.

Bulgari de la septemvri Sofia au început în următoarea formulă:

Valentin Galev – Iulie Popev, Alexandru Bashliev, Marian Ivanov, Stilian Nikolov, Boris Galchev, Asan Chandarov, Pavel Petkov, Georgi Georgiev, Ivan Georgiev, Ivan Tilev.

Vineri, Ripensia are alt amical, cu Flamurtari Prishtine, formație din prima ligă kosovară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.