Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a trecut fără probleme de turul III al Cupei României, după succesul de 4-0 obținut pe terenul Voinței Lupac. Roș-galbenii s-au oprit din goluri marcate în repriza secundă, explicabil ținând cont de ce urmează pentru echipă în campionat. Pelici a și mulțumit gazdelor după joc.

Timișorenii au deschis scorul în minutul 12, când Golda a marcat din centrarea lui Popa. În minutul 19, Fotescu a obținut un penalti, iar Adi Popa a transformat de la punctul cu var. Din minutul 28, Neagu a înscris pentru 3-0, cu un șut sub transversală de la 18 metri. Scorul final l-a stabilit înainte de pauză juniorul Vasluian, cu un lob. În repriza secundă, turația partidei a scăzut, iar golurile nu au mai venit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința Lupac: Petruț, Săndescu, Oncică, Cheda, Vlad, Isac, C. Popa, Străin, Nicola, Modâlcă, Avramovici. Au mai intrat: Ifca, Hapău, Marcu.

Ripensia: Mociu – A. Popa, Ţieranu, Tînc, Monea – Burdeţ, Neagu (’75, Tudorache) – Fotescu (’55, Lungu), Vasluian, Golda (’68, Voinea) – Staicu.

Pelici a mulțumit gazdelor, pentru că au acceptat reprogramarea partidei de miercuri pe marți. ”Le mulţumesc celor de la Lupac, antrenorului Boşko Vişatovici, pentru înţelegere. Iniţial jocul nostru era programat miercuri. Ei au înţeles că avem o deplasare lungă, la Călăraşi şi au fost de acord să jucăm mai devreme. Au dat dovadă de fair-play, cum n-am întâlnit la colege de eşalon, ca de exemplu la cei de la Buzău. În ceea ce priveşte jocul, nu cred că s-a pus problema victoriei. Am marcat repede şi ne-am asigurat calificarea încă din prima repriză. În cea de-a doua am căutat să conservăm rezultatul, cu un consum minim de energie, pentru că ne aşteaptă o deplasare lungă şi un meci foarte greu. Îi felicit pe băieţi, pentru că au înţeles importanţa jocului şi a calificării. Au intrat pe teren conectaţi, dorindu-şi să tranşeze calificarea cât mai repede. Şi asta au şi reuşit să facă. Au intrat foarte bine în joc. Îi felicit pe toţi”, a precizat antrenorul ripensist.

Sâmbătă de la 11, Ripensia joacă pe terenul Dunării Călărași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.