Joma - JSport.roJSport.ro

Marți, Ripensia Timișoara închide prima rundă a ligii secunde cu un meci pe terenul lui FC Argeș, formație care vrea să promoveze anul acesta în prima ligă, cu Nicolae Dică la cârmă. Roș-galbenii au rezolvat problema legitimărilor lui Vlad Tudorache și Vlad Chera, dar sunt conștienți că partida din Trivale va fi foarte dificilă.

Alex Pelici știe că pe stadion va fi o atmosferă extraordinară. ”Încercăm și ne dorim să fim conectați la acest început de campionat. O ediție a Ligii a II-a care din punctul meu de vedere se anunță cea mai disputată de până acum. Multe echipe de tradiție care își propun să atingă locurile fruntașe. FC Argeș s-a schimbat puțin, a apărut un nou antrenor. Știm cu toții ce reprezintă Nicolae Dică, un antrenor tânăr, ambițios, care își dorește să ducă Argeșul unde merită, în prima ligă. Noi mergem să ne jucăm șansa Ei au făcut 14 transferuri, au transferat jucători cu experiență sau mai puțin, tineri de perspectivă, îmbină experiența cu valoarea. Este greu pentru că este primul joc și probabil vor avea o asistență numeroasă. Îmi doresc să fim concentrați, să înțelegem că dacă suntem un grup unit, putem să răzbim și să ne atingem obiectivul, adică o clasare mai bună decât anul trecut”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Călin Toma spune că filosofia lui Dică nu e atât de greu de descifrat. ”A fost o perioadă foarte grea, ne-am pregătit bine, i-am ajutat pe jucătorii noi să se integreze. Mai avem trei zile să punem la punct ultimele detalii, iar la ora meciului să fim în cea mai bună formă. Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un tehnician pe care îl știm din anii trecuți. Cunoaștem oarecum și filosofia antrenorului. Mergem încrezători și să obținem punct sau puncte”, a punctat căpitanul Toma.

Președintele Dumitru Mihu spune că e important ca clubul să clădească mai lent, dar sigur. ”Începem un nou sezon competițional, o nouă etapă în viața Ripensiei. Au apărut și vor apărea în continuare schimbări în ceea ce vrem noi să facem. Vrem să facem pași mărunți și siguri spre obiectivul nostru, acela de a redeveni ce am fost o dată în fotbalul românesc. Va fi un drum lung, noi încercăm să facem lucrurile serios, vrem să facem lucruri de substanță în așa fel încât să reziste și să putem construi cu pași mărunți”, a punctat Mihu.

Meciul de marți începe la ora 19,30 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.