Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Ripensia Timișoara va juca duminică la Clinceni, locul doi din liga secundă, iar săptămâna viitoare va primi vizita Snagovului. Alexandru Pelici consideră că aceste teste îi vor arăta echipei unde se află, pentru că roș-galbenii vor să se bată și ei la promovare în sezonul viitor.

Burdeț este suspendat, iar incerți din cauza unor probleme medicale sunt Zaluschi, Stoi și Maansour.Alexandru Pelici vede jocul ca pe un barometru. ”Ne aflăm în fața a doua jocuri importante, cu primele două echipe clasate în Liga a II-a. Sunt două meciuri care ne pot arăta unde ne aflăm, pentru că sunt echipe care aspiră la promovarea în prima ligă. Sunt echipele de pe primele două locuri, care în momentul de față dacă s-ar termina campionatul ar face parte din Liga I. Și pentru noi și jucători este un prilej să vedem unde ne aflăm pentru a putea să ne dăm seama dacă pe viitor vom putea aspira și noi la așa ceva sau ne zbatem în anonimat sau în mediocritate cu evitarea retrogradării. Sunt jocuri pentru care te pregătești, care merită să le joci”, a punctat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul timișorean a lăudat echipa antrenată de fostul polist Ilie Poenaru. ”Clinceniul e o echipă forte bună, de posesie. Cred că e echipa care are cele mai bune posesii de la Liga a II-a care îmbină experiența cu tinerețea și valoarea individuală a jucătorilor. O echipă care toată lumea se aștepta să cedeze în lupta cu mult mai titratele sau mediatizatele Chindia, Petrol, U Cluj, chiar și FC Argeș. Clinceniul a ținut și ține în schimb steagul sus. Cinste lor și celor care se ocupă de destinele lor, și pentru ceea ce fac acolo. O echipă care se menține în fruntea ligii a doua și pentru noi e un prilej să jucăm cu o echipă bună”, a precizat Pelici despre viitorul adversar.

Pelici spune că elevii săi trebuie să arate atitudinea potrivită. ””E important că jucăm cu echipa de pe locul doi. Trebuie să ne motiveze pe toți, să nu fie un joc cât mai reușit să să arătăm dacă am meritat și noi să fim acolo. În al doilea rând, e un teren bun, pe care se poate pasa. Clinceniul este o echipă de posesie și are în componență jucători valoroși care îmbină experiența cu tinerețea dacă e să ne gândim la Patriche, Pîrvulescu, Olariu și de partea celalăltă Horșia, Robert Ion, Gliga, șamd. Eu am jucat cu Sibiul primul tur în Cupa României.Ne-au pus probleme atunci. Dar este o echipă bună, așa cum se și vorbește. E o echipă care a fost în atenția Stelei, jucători care au fost împrumutați dintr-o parte în alta. Jucători care sunt în atenția Stelei, cum e  fundașul central Răuță. Sperăm să punem probleme și să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Suntem încrezători, nu încrezuți. Sperăm să nu fim încrezuți, așa cum am intrat pe teren la meciul cu ACS. Nu așa trebuie să intrăm pe teren. Trebuie să intrăm cum am intrat la meciul cu UTA”, a mai spus tehnicianul.

Meciul începe duminică la ora 11 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.