Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a părăsit Banatul chiar odată ce ploile reci, de final de ianuarie, au pus stăpânire pe Timișoara. Elevii lui Alexandru Pelici vor fi de azi în Antalya, mai bine zis, în Antalya. În cantonament a plecat și Cosmin Sârbu, care a semnat cu clubul recent.

Echipa este cazată în stațiunea Lara, la resortul de 5 stele Aska, unul care oferă facilități foarte diverse, în funcție de preferințe și buzunar. Staff-ul a făcut deplasarea în cantonament în formulă completă:  Alexandru Pelici (antrenor principal), Iulian Muntean şi Călin Mada (antrenori secunzi), Călin Frunză (antrenor portari), Bogdan Ungureanu (preparator fizic), Marian Cotoşpan (doctor) şi Bogdan Boldorea (kinetoterapeut). În Turcia, sunt 25 de jucători, Iată listă:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

portari: Horaţiu Moldovan, Ştefan Dobre, George Păduraru;
fundaşi: Caius Lungu, Adrian Popa, Claudiu Apro, Mihai Hecsko, Darius Ţieranu, Andrei Tînc, Ionuţ Gavrilă, Alexandru Benea, Valerii Macriţchii;
mijlocaşi: Gabriel Stoi, Tudor Călin, Alin Burdeţ, Vlad Tudorache, Alexandru Neagu, Vlad Chera, George Monea, Ion Vasluian, Cosmin Sârbu, Urvanţev Ivan;
atacanţi: Alexandru Popovici, Denis Golda, Andrei Macriţchii.

Echipa va juca cinci amicale în Antalya:

29 ianuarie: Ripensia – FK Septemvri Sofia (L2 Bulgaria)
31 ianuarie: Ripensia – KF Flamurtari Prishtine (L1 Kosovo)
2 februarie: Ripensia – U Craiova 1948 SA (Liga 3, Seria 4)
4 februarie: Ripensia – FK Kit Go Pehcevo (L3 Macedonia)
6 februarie: Ripensia – FK Shkupi (L1 Macedonia de Nord)

Luni dimineața, clubul a anunțat și transferul lui Cosmin Sârbu. Liber de contract, jucătorul de 23 a semnat pe un an și jumătate cu roș-galbenii. Poate juca pe postul de mijlocaș de bandă, dar și în spatele vârfului. A mai jucat la Liberty Salonta, FC Bihor, FCM Baia Mare, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi CSC Sânmartin. Toamna trecută nu a fost legitimat la niciun club.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.