Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia va juca pentru prima dată în acest sezon pe ”Dan Păltinișanu” în nocturnă, partida televizat cu Petrolul Ploiești. Marele dezavantaj al timișorenilor este că Adrian Zaluschi, cel mai bun jucător al echipei din primele etape, s-a accidentat. În schimb, roș-galbenii au reușit să-l aducă pe Ionuț Gavrilă, juniorul dorit de Pelici de la UTA.

Antrenorul știe că urmează un meci dificil. ”Un joc foarte important, împotriva unei echipe foarte bune, care își dispută unul din primele trei locuri la final de campionat, care joacă un fotbal bun, cu un antrenor cu experiența Ligii I, un lot numeros, și care continuă să transfere. S-au mai întărit prin aducerea lui Blănaru și mai există discuții pentru aducerea altui atacant. Dar noi ne dorim să ne ridicăm la nivelul importanței acestui joc și să încercăm să facem ce am făcut și împotriva altor echipe, să punem probleme și să luăm punct sau puncte. Ne-ar fi convenit mai mult să jucăm pe Electrica, pentru că este un stadion mai mic, nu din punct de vedere al suprafeței de joc, ci pentru intimitate. I-am fi simțit pe suporteri mai aproape de noi, ca la jocul cu UTA”, a precizat Alex Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Zaluschi va lipsi aproape toată luna septembrie, deoarece are o ruptură musculară care îl va ține departe de teren trei sau patru săptămâni. O pierdere importantă, judecând după partidele bănățenilor din primele etape. Portarul George Păduraru nu necesită operație, și va fi apt De asemenea, clubul a adus și ultimul transferat, jucătorul U19 dorit de Pelici. Este vorba de Ionuț Gavrilă, ce evoluează ca fundaș sau mijlocaș stânga și car a câștigat litigiul cu UTA. A jucat la ligile inferioare din județul natal Ialomița, LPS Buzău și Centrul de excelență Târgu Mureș, de unde a ajuns la Arad. Nu va fi în lot pentru meciul cu Petrolul.

Pentru ripensiști, urmează o perioadă dificilă. ”Urmează o săptămână încărcată, nu trebuie să uităm că avem și jocul de Cupă, care e la fel de important. Ne dorim să ne calificăm, dar va fi un joc disputat, cu fair-play și respect reciproc. Ne dorim să mergem mai departe în Cupă, chiar dacă și adversarul își dorește același lucru. Ghiroda merge bine în campionat, a făcut transferuri interesante. Apoi în campionat pentru noi urmează două deplasări, la Miercurea Ciuc și Farul”, a mai spus Pelici.

Partida cu Petrolul începe sâmbătă la 19,45 pe ”Dan Păltinișanu” li va fi televizată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.