Joma - JSport.roJSport.ro

Campionatul Ligii 2 s-a oprit până în aprilie cel puțin, în contextul alertei de coronavirus. De sâmbătă, cei de la Ripensia au primit liber câteva zile, urmând ca luni să se ia o decizie. Clubul ar fi avut duminică meci cu Petrolul, de unde în iarnă, Pelici a primit o propunere.

Fotbaliștii au liber zilele acestea, iar luni, clubul va lua o decizie pentru perioada următoare. „Având în vedere recomandările oficiale și a deciziei luate de FRF de a întrerupe toate competițiile fotbalistice, clubul nostru a suspendat antrenamentele până luni, 16 martie, inclusiv. În funcție de evoluția situației epidemiologice, la începutul săptămânii viitoare se va decide activitatea echipei în următoarea perioadă. În tot acest timp, ne vom supune măsurilor de precauție pentru a ne revedea sănătoși la stadion!”, este anunțul clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă nu se întrerupea campionatului, Ripensia ar fi jucat azi de la ora 11, la Ploiești, cu Petrolul, într-un meci televizat. Alexandru Pelici a confirmat informația cum că în iarnă, a primit o propunerea referitoare la preluarea „lupilor galbeni”. ”Nu pot nici să confirm, nici să infirm ca să recunosc acest lucru. Nu a fost nicio ofertă concretă din partea clubului Petrolul. Au fost niște discuții private. Persoana care m-a contactat nu era un oficial al clubului”, a spus Pelici, întrebată dacă a existat o propunere.

În decembrie, a existat o ruptură între Alexandru Pelici și conducerea Ripensiei. Antrenorul nu a făcut ultima deplasare, la Buzău, și era hotărât să-și dea demisia. Până la urmă, președintele Dumitru Mihu l-a convins să rămână. La Petrolul, la final de 2019, clubul s-a despărțit de Flavius Stoican. Până la urmă, clubul s-a înțeles cu Costel Enache.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.