Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la Ripensia Timișoara rămân fără un jucător de atac, la un an de la plecarea lui Mediop la călărași. De data aceasta, Andrei Dumiter a părăsit echipa roș-galbenă, după ce s-a transferat la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă ce în primăvară l-a avut în lot pe alt timișorean, Andrei Sîntean.

Dumiter are 20 de ani și mai este un sezon eligibil U21. Fotbalistul este atacant și poate juca al doilea vârf sau extremă. Format de LPS Banatul, Dumiter a mai trecut pe la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, iar la Ripensia, a jucat în ambele sezoane de Liga a II-a. În ultimul a marcat 10 goluri, după 34 de apariții, dintre care 32 ca titular. Cu Sepsi, a semnat pentru patru sezoane, iar Ripensia va primi o sumă de transfer. Tot la OSK este și Horațiu Moldovan, dar portarul aparținea de CFR Cluj, care l-a împrumutat la Ripensia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia e pe cale să repatrieze alt atacant tânăr, pe Claudiu Matiș, mai mare ca Dumiter cu un an. Vârf de careu, Matiș este format la juniorii de la Electrica Timișoara, și a jucat la roș-galbeni în sezonul de liga secundă 2017-2018. Apoi, a mers un sezon în Liga a III-a, la Gloria Lunca Teuz Cermei.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.