Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara va fi oaspete duminică, la jocul cu ASU Politehnica. Deși roș-galbenii intenționau să aducă alt antrenor și au tratat cu Alexandru Pelici, până la urmă, mutarea nu se va mai concretiza și în perioada următoarea nu va veni nimeni.

Președintele Dumitru Mihu mai are așadar nevoie de un viitor antrenor, manager sportiv și un preparator fizic cu normă întreagă. ”Nu va veni nimeni, exclus până duminică. În perioada următoare nu va veni nimeni”, ne-a declarat președintele grupării roș-galbene. Radu Suciu își continuă interimatul, iar Ciprian Urican, rămâne, probabil, angajat în continuare la echipa timișoreană, deoarece regulamentul FRF nu permite unui clbu să stea mai mult de o lună fără antrenor angajat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Suciu spune că ASU Politehnica are o stare mult mai bună ca echipa sa, dar un derby e deschis oricărui rezultat. ”Este un derby pe care îl abordăm de pe poziții diferite, chiar dacă nu radical, dar destul de diferite. Ei vin după un moral bun. Noi am avut un moral prost, cu acest egal sper să ne revenim. În aceste condiții, fiind un derby, e deschis oricărui rezultat. Cine poate ști?”, a punctat directorul sportiv.

Meciul se dispută duminică de la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.