Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a disputat miercuri al cincilea amical al verii, cu Luceafărul Oradea la Sânmartin, iar jocul s-a terminat la scorul de 3-3. De remarcat că bihorenii au avut acum abia al doilea meci-test, după un alt amical cu UTA. La roș-galbeni a sosit ex-utistul Ionuț Gavrilă, iar de săptămâna aceasta, clubul a scos la vânzare și abonamentele.

Ripensia a lăsat acasă o parte de jucători, deoarece va mai juca două amicale. Au făcut antrenamente fizice la Timișoara Mociu, Popa, Iseini, Staicu, Stoi, Apro și Dobie. Luceafărul a avut 3-0 la pauză după golurile marcate în minutul 15 de Paraschiv, Vasile Pop în minutul 20 și tot Paraschiv în minutul 40. Apoi, Fotescu a redus diferența în minutul 62, pentru ca Toma să înscrie din penalti în minutul 70. Tudorache a egalat în minutul 78, iar pe final, Golda a avut o mare ratare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Luceafărul Oradea: Moga – Dunca, Core, Oros, Ciul – Mitrică, Negrean, Prejmerean, Vasile Pop – Paraschiv,  Vlad Rusu.

Au mai intrat: Creţ, Yabre, Porumb, Băican – Drăgan, Parnau, Chiorean, Peter – Balogh şi Luduşan.

Ripensia Timișoara: Păduraru – Lungu, Țiereanu, Tînc, Toma – Tudorache, Neagu – Popovici, Voinea, Chera – Golda.

Au mai intrat: Dobre, Monea, Hecsko, Burdeț, Fotescu, Zaluschi, Gavrilă.

Cel mai probabil, Ionuț Gavrilă va semna cu ripensiștii. Fotbalistul s-a despărțit de UTA printr-un litigiu. Este născut în 2001, deci eligibil U19 și poate juca fundaș sau mijlocaș stânga. A jucat în ligile inferioare din județul natal Ialomița, LPS Buzău și Centrul de excelență Târgu Mureș, de unde a ajuns la Arad. ”După jocul de azi, ne-a convins. Vom discuta să semnăm cu el”, ne-a spus antrenorul. Tehnicianul nu e deranjat de egal. ”Mă bucur că am reușit să întoarcem scorul. Este un rezultat echitabil egalul. Noi am luat trei goluri pe greșeli personale, dar este bine, pentru că așa am văzut ce avem de corectat”, a adăugat Pelici.

Ripensia are din acest sezon abonamente, la cafeneau sa de pe Alba-Iulia. Sunt mai scumpe ca la Reșița, und epentru tot sezonul, prețul e de 110 lei, dar la fel ca cele bazice de la UTA, 200 de lei. Abonamentul oferă acces la toate meciurile echipei de acasă. Copiii sub 18 ani vor intra gratis în noul sezon, când un bilet va costa 15 lei.

Echipa mai are două amicale. Unul vineri de la ora 18 la Timișoara, cu Fortuna Becicherecu Mic, iar altul, sâmbătă de la ora 10 pe Știința cu ASU Poli.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.