Joma - JSport.roJSport.ro

Cele două echipe timișorene aflate în cantonament în Antalya au avut parte de rezultate diferite la partidele de verificare de joi. Ripensia a câștigat cu 2-1 meciul cu sârbii de la Proleter Novi Sad, la ultima zi de cantonament. ACS Poli a pierdut însă cu 3-2 cu kazahii de la FK Okzhetpes Koksheta.

Ripensia s-a mai revansat față de partidele pierdute la precendetele două amicale. Roș-galbenii au marcat din minutul 5, prin Vlad Chera, iar diferența a crescut în minutul 13, după ce Chera a obținut un penalti. Călin Toma a transformat pentru 2-0. Adversarii au marcat în minutul 82, în urma unui contraatac. Înțelegerea a fost ca jucătorii eliminați să fie înlocuiți și așa s-a petrecut cu Stoi în prima repriză. Sârbii au terminat jocul în nouă deoarece au luat două eliminări la final, când nu mai era nimeni pe banca de rezerve.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli, care mai stă în Antalya până la finalul săptămânii, a pierdut cu 3-2 un meci decalat din cauza ploii. Lorenzo Paramatti a deschis scorul în minutul 37, însă până la pauză, kazahii au marcat de două ori, odată cu capul, iar apoi după o minge pierdută de Drăghici. În minutul 58, Bilia a gafat și el și s-a ajuns la 3-1. Diferența a redus-o Drăghici în minutul 65, dar poliștii nu au mai putut egala.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.