Cele două echipe timișorene aflate în cantonament în Antalya au avut parte de rezultate diferite la partidele de verificare de joi. Ripensia a câștigat cu 2-1 meciul cu sârbii de la Proleter Novi Sad, la ultima zi de cantonament. ACS Poli a pierdut însă cu 3-2 cu kazahii de la FK Okzhetpes Koksheta.

Ripensia s-a mai revansat față de partidele pierdute la precendetele două amicale. Roș-galbenii au marcat din minutul 5, prin Vlad Chera, iar diferența a crescut în minutul 13, după ce Chera a obținut un penalti. Călin Toma a transformat pentru 2-0. Adversarii au marcat în minutul 82, în urma unui contraatac. Înțelegerea a fost ca jucătorii eliminați să fie înlocuiți și așa s-a petrecut cu Stoi în prima repriză. Sârbii au terminat jocul în nouă deoarece au luat două eliminări la final, când nu mai era nimeni pe banca de rezerve.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

ACS Poli, care mai stă în Antalya până la finalul săptămânii, a pierdut cu 3-2 un meci decalat din cauza ploii. Lorenzo Paramatti a deschis scorul în minutul 37, însă până la pauză, kazahii au marcat de două ori, odată cu capul, iar apoi după o minge pierdută de Drăghici. În minutul 58, Bilia a gafat și el și s-a ajuns la 3-1. Diferența a redus-o Drăghici în minutul 65, dar poliștii nu au mai putut egala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.