Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara joacă ultimul meci acasă din acest an cu FC Argeș. Adversarul este unul pe care roș-galbenii l-au învins în prima rundă, după un meci cu nivel peste media ligi secunde. De data aceasta, probabil va fi cu totul altceva, deoarece terenul de pe Electrica e serios degradat.

La conferința de presă anterioară meciului a vorbit secundul Iulian Muntean, care sâmbătă va fi suspendat și nici nu va fi pe bancă. ”Meciul de mâine pentru noi va fi un meci greu. Ne-am dorit foarte mult trei puncte etapa trecută cu Viitorul (n.r. – Viitorul Pandurii). Sperăm să aducem mâine cele trei puncte. Argeşul vine dornică de revanşă. Cred că atunci când i-am bătut le-am cam dat planurile peste cap. Şi ei au un parcurs foarte bun, opt meciuri fără înfrângere. Există asemănări în parcursul echipelor noastre. Poziţia din clasament diferă din cauza parcursului din primele etape. Adversarul este la cinci puncte în spatele Rapidului şi la patru puncte în faţa noastră. În Liga 2 s-au echilibrat valorile, oricine poate să bată pe oricine”, a precizat Muntean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Ripensia sunt indisponibili din cauza unor accidentări Monea, Adi Popa și Tudorache. Indisponibil, pare-se, va fi și terenul. ”Nu ştiu dacă ei vor putea fi periculoși pe acest teren. În momentul de faţă, a şi plouat. Nu ştiu dacă terenul va mai fi tăvălugit. Au început să apară porţiuni fără iarbă”, a mai spus Muntean. Claudiu Apro are aceeași părere. ”Este un meci foarte dificil. FC Argeş este o echipă care emite pretenţii la promovare, cel puţin aşa a fost la începutul campionatului. Este o echipă bună, experimentată, pentru că nici terenul nu va arăta bine şi nici vremea nu va fi foarte bună”, a precizat căpitanul ripensist.

Meciul începe la ora 11 în Ciarda Roșie și nu va fi televizat,

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.