Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișora a terminat la scorul de 2-2 amicalul jucat la Baza 2 cu Crișul Chișineu Criș, formație din Liga 3. Problema principală a roș-galbenilor rămâne sterilitatea din atac, unde se simte lipsa unui vârf de careu. Miercuri, clubul bănățean l-a testat pe Ștefan Răchișan, jucător din Brașov.

Pelici a utilizat o parte dintre jucători, iar alții vor juca la amicalul de sâmbătă. Scorul l-au deschis timișorenii în minutul 34, prin Sârbu, după o fază începută de la un aut. Crișul a avut o bară prin Modan, în minutul 44, și a reușit să egaleze la reluarea jocului, în minutul 58, prin Lazăr. Diferența de valoare dintre echipe nu s-a văzut prea mult, iar din minutul 69, Chișineu Criș a și condus, după golul lui Modan, Egalarea a venit până la urmă în minutul 83, la golul lui Burdeț

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia: Păduraru, Monea, Țiereanu, Tînc, Benea, Stoi, Burdeț, Sîrbu, Neagu, Răchișan, Golda. Au mai jucat: Dobre, Gavrilă și Vasluian.

Crișul Chișineu Criș: Zamfir, Ciornei, Sabău, Nistor, Suslak, Piț, Pavel, Ember, Susan, Codrea, Modan. Au mai intrat: Pascălău, Onuțan, Teședan, Lazăr, Clej, Bala.

Pelici a analizat foarte obiectiv jocul. ”Ne apropiem încet-încet de finalul perioadei de pregătire. Am decis să împărțim în două loturi și să joace fiecare jucător să aibă 90 de minute. A fost un joc bun de pregătire. Au fost lucruri bune, lucruri mai puțin bune, cum ar fi primirea celor două goluri, dar, per ansamblu ne-am creat situații destul de multe de gol, dar, din păcate, suferim acolo la finalizare”, a declarat antrenorul Timișoarei.

În probe a venit Ștefan Răchișan, mijlocaș ajuns la 21 de ani. A jucat în trecut la SR Brașov și AFC Hărman, dar a avut și probleme medicale. Ar fi, dacă va semna, o provocare pentru Ripensia, ca în cazul lui Sîrbu, semnat după o toamnă fără echipă. ”Vom lua o decizie în privința lui zilele acestea, el mai stă astăzi și mâine și după aceea vom lua o decizie. Este un jucător interesant, cu un control bun al balonului. Din păcate, talie nu prea îl ajută și are lipsă de forță. Dar ne vom decide”, a spus Pelici despre el.

Antrenorul știe că echipa e incompletă fără un vârf de careu autentic, cu mai multă experiență ca Golda. ”Avem nevoie de un vârf de atac. Dacă va veni, bine, dacă nu, vom încerca să ne descurcăm cu ce avem. Și astăzi am avut situații clare de  marca, mari de tot. Supărător e că am primit goluri pe greșeli mari, de poziționare și de duel unu contra unu”, a punctat Pelici.

Cât despre Chișineu Criș, vor să termine în primele cinci, deși după tur sunt pe locul 3 în seria a IV-a din Liga 3. ”Rezultatul nu era pe primul loc. Sunt mulțumit de joc, de implicarea băieților. Cred că a fost un test bun cel puțin pentru noi, pentru că am întâlnit totuși o echipă de ligă superioară. Ca atare, mă declar mulțumit de efortul depus de băieți și unele aspecte pozitive. Normal, mai avem de lucrat la unele aspecte, dar am timpul necesar. Una peste alta, a fost bine astăzi și cred că suntem pe drumul cel bun. Nu mai facem transferuri, suntem 18. Conducerea clubului atât ne-a permis. Avem un lot de 18 jucători cu care să abordăm returul campionatului. Aceștia suntem. Doar dacă cumva se întâmplă un transfer care să fie reușit din toate punctele de vedere, financiar și calitate-preț. Ne-am propus o clasare mai bună ca anul trecut. Să fim măcar în primii cinci. Sper să reușim acest lucru, cu toate că suntem conștienți că va fi un retur foarte echilibrat”, a declarat Adrian Abrudean.

Ripensia are sâmbătă ultimul amical, cu CSC Dumbrăvița.

.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.