Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a disputat miercuri dimineața un joc-școală cu echipa din Carani, una dintre formațiile din Liga a IV-a care dorește să se lupte la promovare în acest sezon. Roș-galbenii s-au impus cu 6-1 în meciul jucat pe arena Electrica. Problema ripensiștilor e că pentru unii jucători le întârzie actele de acord de transfer. 

Astfel, s-a oficializat și mutarea echipei pentru antrenamente pe stadionul din cartierul Fabric. Pelici speră să mai găsească adversar săptămânal, deoarece CNPT, cu care jucau sezonul trecut, s-a desființat. S-au jucat trei reprize, prima de 45 de minute, iar următoarele două, de câte 30. Adrian Zaluschi a marcat trei din șase goluri ale timișorenilor, în minutul 9, 42 și 45. Tudor Călin a înscris în minutul 78, Claudiu Apro a mărit diferența în minutul 85, iar Ion Vasluian a marcat în minutul 100.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia în prima repriză: Dobre – Lungu, Hecsko, Tînc, Toma – Burdeț, Tudorache – Fotescu, Zaluschi, Chera – Voinea.

Au mai intrat:  Mociu, Păduraru – Popa, Țieranu, Tudor, Apro – Stoi, Neagu – Popovici, Vasluian, Golda, Monea, Iseini – Staicu.

Ripensia așteaptă încheierea litigiului dintre Ionuț Gavrilă și UTA, dar deocamdată, nu sunt legitimați nici Tudor Călin, care aparțin de Sepsi, Vlad Tudorache, venit de la Energeticianul, sau Vlad Chera, care aparține de Viitorul. ”Nu e rezolvat Tudor pentru prima etapă. Nu știu dacă Tudorache și Chera vor fi…Sper să se rezolve în timp util ca să putem să-i avem în lot pentru meciul de la Pitești. Chera trebuie să primească pentru împrumut actele de la Viitorul. Suntem un pic contra cronometru. Sper să se rezolve până la ora jocului”, a precizat Alex Pelici.

Timp pentru legitimări ar mai fi, deoarece echipa joacă marți de la ora 19,30 la Pitești, cu FC Argeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.