Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a încheiat cantonamentul pe plan local cu un meci de verificare cu echipa de Liga a IV-a Dudeștii Noi, pe care a învins-o cu greu, la scorul de 1-0, după ce miercuri a câștigat cu 8-0 cu Avântul Topolovățu Mare. Cu ocazia celui de-al doilea amical, stagiul centralizat de pregătire efectuat pe plan local a ajuns la final, iar Alexandru Pelici s-a decis asupra jucătorilor în teste, majoritatea, refuzați.

Fotbaliștii au fost împărțiți în două echipe în cele două reprize. Nu au fost utilizați portarii Dobre și Păduraru, utilizați la primul amical. De asemenea, au fost menajați Tînc și Stoi, accidentați, precum și Voinea, învoit. Ripensia a avut o bară în prima repriză, prin Fotescu, iar după 0-0 la pauză, și Golda a irosit o șansă de a marca. În minutul 85, Alex Popovici a scăpat spre poartă goală și i-a centrat, la cererea mai tânărului coleg, lui Golda, care a marcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După meci, Alex Pelici a renunțat la Marian Boldea, Dragoș Grigore și Alexandru Marinoiu, pe care clubul intenționa inițial să-l păstreze. A rămas portarul Haralambie Mociu, dar și mijlocașul Nafi Iseini. De asemenea, George Monea va deveni jucătorul Ripensiei, cedat definitiv de Hermannstadt.

Ripensia în prima repriză: Mociu – Lungu, Țiereanu, Apro, Toma – Boldea, Neagu – Fotescu, Zaluschi, Chera – Staicu

Ripensia în repriza a doua: Marinoiu – Popa, Țiereanu, Hecsko, Monea – Burdeț, Dobie – Iseini, Grigore, Popovici – Golda. Au mai re-intrat: Apro, Chera și Fotescu.

Dudeștii Noi: Burtic – Miheț, Firuț, Slabu, Damian, Berar, Lutsch, Plopeanu, Palade, D. Roman, Nichitean. Au mai intrat: Ungureanu, Balint, Terec, Brașoveanu, Toroni, Turbureanu, Ițu

Pelici a spus că jucătorii lui și-au făcut meciul greu. ”Noi ni l-am făcut dificil. E normal, e finalul cantonamentului, e oboseală. În primul rând, am fost noi adversarii noștri astăzi. Trebuie să ne învingem pe noi, să trecem peste starea de oboseală și să jucăm într-un ritm de joc bun, ca să putem să scoatem rezultate. Eram echipa care trebuia să vină peste adversar, și să construim. Din păcate, oboseala s-a văzut în primul rând la faza de finalizare. Acolo am păcătuit, pentru că putea să fie scorul mult mai mare. Pe defensiv, nu ne-au pus niciun fel de probleme. Au avut doar câteva apariții sporadice prin careu și cornere. Ne-a ajutat testul de astăzi să tragem concluzii și urmează meciuri mai importante, care sunt teste mai bune pentru ceea ce ne interesează”, a precizat antrenorul.

Tehnicianul a fost mulțumit de cantonament. ”A fost o pregătire bună și sperăm ca aceste lucruri să se vadă și în campionat. Această pregătire trebuie să ne ajute, să fim echipa care să poată să alerge, să muncească, să facem un grup harnic, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu”, a spus tehnicianul. De asemenea, Pelici mai așteaptă încă nume mai consacrate. ”Sper să mai apară unul-doi jucători, și apoi vom trage linie”, a adăugat Pelici.

Ripensia va juca un nou amical miercuri la ora 18, la Timișoara, cu CSM Reșița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.