Joma - JSport.roJSport.ro

De la Ripensia continuă plecările de jucători, acum în total de patru. După Adrian zaluschi, Marius Fotescu și Marius Staicu, și Călin Toma a pus punct carierei în roșu și galben. Despărțirea a fost confirmată de președintele Mihu, care spune că decizia a fost a lui Alexandru Pelici.

Toma are 27 de ani și era jucător de bază al Ripensiei. Fundașul stânga a crescut la Poli Timișoara, iar de acolo a ajuns la Flacăra Făget, Becicherecu Mic și Ghiroda. Din ianuarie 2015 a venit la roș-galbeni, cu care mai avea un an și jumătate contract. Toma a fost și căpitan, dar pe finalul toamnei a refuzat să mai poarte banderola, din motive personale. ”Da, am reziliat, vom anunța și noi. El nu se mai integra în proiectul antrenorului. A fost decizia antrenorului”, ne-a declarat președintele Dumitru Mihu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși a plecat titularul de drept al postului, Ripensia nu își caută alt fundaș stânga. Pe acest post va fi utilizat un jucător U19, fie că vorbim de Ionuț Gavrilă, adus de la UTA vara trecută, fie de Alexandru Benea, adus tot atunci, de la LPS Banatul. ”Vom continua cu ei doi pe acest post. Din primăvară vor juca și copiii, pentru că pot și merită”, a precizat Mihu.

Nu este sigur dacă vor mai fi plecări de la Ripensia. Oferte sunt pentru Albert Voinea și Ștefan Dobre, dar Ripensia nu le dă drumul. ”Posibil să mai fie o plecare. Poate două, depinde. Nu mai căutăm portar, pentru că nu pleacă niciunul. Nu îi dăm drumul lui Dobre, cum nu îi dăm nici lui Voinea, deși am avut oferte pentru ei”, a mai spus Mihu.

Ripensia se reunește în 14 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.