Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara va juca sâmbătă la Arad, pe Motorul, cu UTA. Teoretic, este un derby pentru că vorbim din orașe rivale, dar între cele două formații nu există animonizități de niciun fel. De altfel, Pelici a spus că din prisma clasării nu prea este un derby.

Antrenorul știe că meciul va fi unul foarte greu. ”Un joc pe care cred că îl putem numi derby prin prisma vechimii echipelor. Din punct de vedere al clasamentului nu este un derby. UTA este o echipă care încearcă să promoveze în Liga 1, din punctul meu de vedere au prima șansă. Noi încercăm să ne căutăm drumul și să ieșim din zona periculoasă. Au primii doi golgheteri ai campionatului, mijlocași laborioși, doi fundași centrali cu mare experiență, un portar bun. Ne așteaptă un meci dificil, dar și noi avem așteptări, sper să ne descurcăm mâine cât mai bine. Publicul arădean pune presiune din primul până în ultimul minut, sper să fim inspirați în alcătuirea echipei de start. Noi nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat, împotriva unei echipe care merge bine”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Timișoarei a vorbit despre faptul că Laszlo Balint e mereu cu Bogdan Apostu lângă el. Impresarul are jucători la majoritatea echipelor din liga secundă. La Ripensia, de exemplu, portarul titular Horațiu Moldovan este impresariat chiar de Bogdan Apostu. Pelici nu cred că asta va crea o presiune suplimentară. ”E o situație pe care nu vreau să o comentez. Nu cred că e treaba mea ce se întâmplă. Toată lumea așa îi percepe. Sunt tot timpul împreună, acest lucru și-a pus amprenta asupra clubului, cel puțin în ultimul an. Cred că Moldovan va juca cu o ambiție și mai mare datorită acestui lucru. E un jucător profesionist, își face treaba”, a explicat Pelici.

Pentru acest meci este suspendat Stoi, iar Adi Popa rămâne accidentat. Vlad Tudorache e și el optimist pentru meciul cu UTA. ”UTA e o echipă foarte bună a Ligii a 2, are în componență foarte mulți jucători valoroși. Ne bazăm și noi pe unitatea noastră de grup, sperăm să obținem rezultate bune și să urcăm în clasament. Noi am făcut câteva schimbări în prima echipă iarna aceasta, aveam și noi oarecare emoții, dar ne-am descurcat bine în meciul cu Metaloglobus”, a punctat Tudorache.

Meciul de pe ”Motorul” se dispută sâmbătă de la ora 11.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.