Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a reușit să obțină un punct din deplasarea din Regie, unde a jucat cu Rapid, joc terminat la scorul de 0-0. Giuleștenii au avut din nou un meci de mare ”chinuială”, în care au ratat numeroase ocazii, mai ales pe fondul unui meci bun făcut de portarul Ștefan Dobre.

Meciul a început ”pașnic” cu o acalmie totală ce a ținut aproape jumătate de oră. Piriz a încercat primul poarta lui Dobre, pentru ca apoi, Cîrstocea să tragă pe lângă buturi. Primul șut la poartă al bănățenilor a fost în minutul 41, când Chera a trimis alături cu poarta. Firește, după o primă repriză slabă, Pancu a făcut două schimbări la pauză. În minutul 55, Dobre a avut o dublă intervenție, în fața lui Laubeau și Sefer, iar în acest context, Rapidul a epuizat schimbările în minutul 64, înainte ca Pelici să facă  modificările în echipa sa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dobre a intervenit foarte bine și la șutul lui Dulca, din minutul 65. Rapidiștii au cerut de două ori lovitură de la 11 metri, după o lovitură liberă la care zidul era amplasat în careu, iar apoi, după un corner, dar arbitrul Vlad Baban. Gazdele au mai oftat la intervenția lui Dobre la Sefer, dar și la șutul puțin peste transversală al lui Dulca. Roskopf a băgat mingea în poarta lui Dobre, dar din ofsaid, astfel că nu s-a ”pus”. Ripensia a avut o ocazie imensă în minutul 88, când Voinea a scăpat singur, dar a tras direct în Achiriloaie.

Rapid București: Achiriloaie – I. Voicu (cpt.), Bg. Manole, Mallo, Oanea (L. Goge 46′) – Alami (Al. Dulca 46′) , Piriz, Cârstocea – Sefer, Labeau (Roskopf 64′), Hlistei

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – C. Lungu, Tînc, Apro (cpt.), C. Toma (A. Popa 83′) – Burdeţ, Stoi (T. Călin 89′) -Monea (Al. Popovici 66′), Al. Neagu, Chera – Alb. Voinea

Etapa viitoare, Ripensia va juca acasă cu Concordia Chiajna.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.