Joma - JSport.roJSport.ro

Echipele timișorene de liga secundă, toată în a doua parte a clasamentului ligii secunde, dispută adesea la mijlocul săptămânii partide de verificare. Așa s-a întâmplat și acum. Marți, Ripensia a jucat cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, iar miercuri, ASU a jucat cu echipa Universității de Vest din Liga a V-a.

Ripensia s-a impus cu 2-1 în Ciarda Roșie, după un joc cu trei reprize de 30 de minute. În prima repriză, ripensiștii au marcat după un penalty transformat de Drăghici. Elevii lui Cristian Petcu au egalat în minutul 40, prin Gîdea, și tot în a doua repriză, Popovici a stabilit scorul final al întâlnirii. CNPT dispută săptămânal astfel de jocuri, mai ales cu ASU Poli și Ripensia, iar antrenorul tinerilor născuți în 2000 e mulțumit de randamentul echipei. ”Le mulţumim celor de la ASU Poli şi Ripensia. Sunt fericit că elevii mei reușesc să se ridice la nivelul echipelor de seniori şi să pună probleme”, a declarat Petcu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia Timişoara: Dobre – Ad. Popa, Ţieranu, Tînc, Străuţ, Apro, Anghelina, Monea, Stoica, Toma, Drăghici.
Au mai intrat: Păduraru – Dumiter, Chera, Hecsko, Istrătescu şi Popovici.

CNPT: Pădure – Feti, Cin, Stoianovici, Popa – Casian, Coroiu, Lazăr – Gîdea, Piţigoi, Şimăndan.
Au mai intrat: Ştefan – Andreca, Goţa, Kecskes, Firca şi Pop.

Miercuri, pe Știința, cu un joc de două reprize clasice, de 45 de minute, cei de la ASU Politehnica au jucat cu echipa UVT, din Liga a V-a. S-a terminat 2-2, din păcate, cu accidentarea la mână a lui Dalin Munteanu, care va necesita o operație. Pătrașcu a deschis scorul din penalti la finalul primei reprize pentru echipa de ligă inferioară. Egalarea a reușit-o Octavian Ursu în minutul 55, dar Vucea i-a readus pe UVT în avantaj. Fabri Trip a stabilit scorul final, iar Totic, de la UVT, a fost eliminat pe final.

ASU Politehnica: D. Munteanu (Borbei) – Motreanu (D. Radu), Coadă (Pintea), Bot, Cherecheș (Lucas Fabricio) – Vidrăsan, M. Ene (Jorza) – Bedea (c), Trip, O. Ursu (M. Ene) – Cr. Ene (Cristodulo).

Cosmin Petruescu nu a fost mulțumit de atitudinea unor jucători. ”În mare parte, cred că ne-am atins obiectivele stabilite pentru acest joc. Din păcate, nu toți cei care au fost implicați în jocul de astăzi – și excepție fac juniorii de la grupa de 2003, nu fac referire la ei -, nu au fost în totalitate implicați la joc și nu înțeleg cu toții importanța acestor jocuri de verificare. Dar, e o chestie care ține de bucătăria internă și care cu siguranță o vom corecta pe viitor. Un antrenament fizic reușit, în compania unui adversar foarte, foarte bun, cu mulți jucători care au jucat în eșaloanele superioare”, a declarat antrenorul Politehnicii.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.