Ripensia Timișoara a jucat cu CSM Lugoj sâmbătă, pe terenul din Chișoda, iar meciul s-a terminat la scorul de 0-0. Pregătirea echipei de liga a II-a intră în mare parte în linie dreaptă, iar Paul Codrea s-a declarat mulțumit de joc, la fel ca și Cosmin Petruescu.

De la Ripensia au absentat portarul Munteanu, Tudor, care este răcit, și Ungureanu. Timișorenii au avut mai multă inițiativă ofensivă în prima repriză, dar lugojenii au stat bine în apărare. În repriza a doua situația s-a mai echilibrat. Vlădia a trimis o lovitură liberă puțin peste poartă, iar Velici a avut o reluare puțin pe lângăla poarta opusă. Pe final,Călin Toma a ratat ocazia să înscrie.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Ripensia Timișoara:  Rădulescu, Vlădia, Burdeț, Horcea, Popescu, Radu, Stoi, Bobină, Dumiter, Matiș, Bădăuță

Au mai intrat: Contra, Popa, M. Toma, Apro, C.Toma, Zurbagiu, Mânecan, Cluci, Țugui, Mediop și Golda

CSM Lugoj: Păduraru, Filip, Radak, Miculescu, Fridrich, Olariu, Nicolescu, Mărmăreanu, Velici, Bozian, Pădurariu

Au mai intrat: David Filip, Precupanu, Roșie, Ciubotaru, Dobra, Grega, Szekely

Paul Codrea a spus că terenul denivelat și-a pus amprenta asupra jocului. ”A fost un meci destul de bun în condițiile în care terenul a fost destul de denivelat. Sincer, am crezut că e mai bun, dar, din păcate, asta și-a pus amprenta asupra jocului. Dar ne-am făcut un antrenament bun și noi și ei. Cu puțin noroc puteam câștiga la ultima fază, dar Toma nu e atacant și nu e obișnuit să înscrie. Sunt foarte mulțumit de acest test și acum intrăm în linie dreaptă pentru campionat. Sunt foarte mulțumit de atacanți. Ei se mișcă mult, dar nu cred că e vina lor neapărat că mingile nu ajung la ei. În condițiile terenului denivelat, au fost un pic sacrificați. Nu stăm rău, probabil luni vom anunța lotul de 22-23 de jucători cu care vom aborda acest retur. Urmează un test important cu o echipă de Liga a III-a și cu lot de Liga I, cu ambiții foarte mari. Va fi un test edificator să vedem cum stăm de fapt înaintea începerii campionatului”, a precizat tehnicianul, cu referire la jocul cu U Cluj.

Cosmin Petruescu a spus că echipa sa mai are de lucrat la aspectele tehnico-tactice. ”Sper să nu greșesc, dar e primul joc de pregătire în care nu am primit gol. Într-adevăr, am avut și puțină șansă, pentru că în ultimele secunde Ripensia a avut o ocazie foarte mare. Dar una peste alta, a fost un joc de angajament, util pentru ambele echipe din punctul meu de vedere, pe un teren cât de cât acceptabil dacă ne raportăm la condițiile meteo actuale. Mă bucur că am avut altă atitudine față de meciurile anterioare și că nu am avut niciun accidentat. Am încercat atât noi cât și adversarii să ne adaptăm la condițiile din teren. Din punct de vedere fizic, stăm destul de bine, suntem în grafic. Sunt puțin nemulțumit că nu am avut mai mult timp să lucrăm la aspectele tehnico-tactice, în primul rând din cauza terenurilor impracticabile din această perioadă. Mi-am propus să lucrăm mai mult pe faza  ofensivă, cu niște trasee de circulație a mingii. A trebuit să ne adaptăm la fața locului”, a declarat antrenorul lugojenilor.

Ripensia va juca vineri cu U Cluj,iar lugojul areurmătorul test cu Fortuna Becicherecu Mic, din Liga a V-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.