Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara s-a impus la scorul de 2-1 în Valea Domanului, cu CSM Reșița. Roș-galbenii au marcat prin Chera, tânăr născut în Reșița, și Voinea după o evoluție subțire a rosso-nerilor cărășeni, care s-au trezit doar pe final, și astfel, elevii lui Pelici au reușit să iasă, deocamdată, din ”zona roșie” a clasamentului. 

Meciul a început bine pentru Reșița. Coman a primit mingea și i-a depășit pe Hecsko și Dobre, dar a ratat execuția, după ce mingea i-a sărit prost în momentul șutului. Timișorenii au avut un șut peste buturi, a lui Neagu, iar în minutul 5, Ene a băgat mingea în poarta timișorenilor, dar din ofsaid. CSM-ul a avut probleme medicale, iar Dat a ieșit și a fost înlocuit de Lazăr. Golul a venit în minutul 38, când Voinea a tras în transversală, iar mingea a ricoșat la Chera, iar tânărul reșițean a marcat cu capul pentru 0-1. Până la pauză, Voinea putea mări diferența, dar Zimmerman a avut o intervenție foarte bine.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Ripensia avea ocazia să-și majoreze diferența, dar Voinea a preferat să facă diferite ”floricele” în careu și a irosit o șansă bună în minutul 54, spre exasperarea antrenorului Alex Pelici. Până la urmă, în minutul 70, după o centrare de pe dreapta, Voinea s-a revanșat și a înscris cu capul. Munteanu a plusat ofensiv, dar în zadar. Tot timișorenii au continuat să aibă ocaziile mari, cu o ocazie irosită de Hecsko. Pe final, resițenii au ratat monumental, deoarece Ene a tras în plasa laterală, după ce a rămas singur cu poarta goala. Banac a marcat golul de onoare pe final, după o faxă fixă, și în ciuda presiunii gazdelor de pe final, nu au mai reușit să întoarcă rezultatul.

CSM Reşiţa: Zimmermann – L. Acka (Cioablă 72′), Banac, Vlădia, Vădrariu – C. Cristea, Poiană (R. Stănescu 62′) – Gab. Răducan, M. Coman, Dat (A. Lazăr 34′) – D. Ene

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – Ad. Popa (Popovici 75′), Hecsko, Apro, Caius Lungu – Burdeţ, T. Călin – Golda (Monea 64′), Al. Neagu (Zaluschi 65′), Chera – Alb. Voinea

Etapa viitoare, Ripensia primește vizita celor de la Viitorul Pandurii, în ultima rundă din tur.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.