Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a disputat miercuri primul meci-test de la reluarea pregătirii, cu echipa de Liga a V-a Avântul Topolovățu Mare, iar roș-galbenii s-au impus cu 8-0 în Ciarda Roșie. Au jucat și ultimele transferuri, Alexandru Neagu și Marius Fotescu, ultimul care a și marcat de două ori. Alexandru Pelici a început deja să aleagă dintre jucătorii veniți în probe.

Ripensiștii au fost împărțiți în două echipe diferite per reprize. Vlad Chera a făcut separat antrenament fizic, iar Andrei Tînc nu a jucat din cauza unei accidentări. Scorul l-a deschis Albert Voinea, în minutul 11, pentru ca tot el să marcheze și în minutul 36. La pauză a fost 4-0, după alte goluri marcate în minutele 41 și 43 de Golda și Popovici. În repriza a doua, Zaluschi a marcat în minutul 70 pentru 5-0, iar în următoarele câteva minute, Fotescu și același Zaluschi. Ultimul gol l-a marcat Fotescu, în minutul 85.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia prima repriză: Dobre – Ad. Popa, Ţiereanu, Hecsko, C. Toma – Stoi, Boldea – Al. Popovici, Voinea, Grigore – Golda

Ripensia repriza secundă: Păduraru – Monea, Burdeţ, Apro, C. Lungu – Dobie, Al. Neagu – Fotescu, Zaluschi, Iseini – M. Staicu

Avântul Topolovăţu Mare: Luca – Ciocan, Lazea, Băran, Roşie – Vida, Ciobanu – Tomici, Dragomir, Dzidzac – Bejera

Au mai intrat: Papp, Cristescu, Barbu, Balint, Cimponer, Loba, Bobotan

Ripensia se apropie de finalul cantonamentului pe plan local, care se va finaliza cu al doilea amical, programat vineri dimineața. Pelici e mulțumit în general de cum decurge pregătirea. ”Un antrenament bun, suntem pe finalul unui cantonament, în care băieţii au lucrat foarte bine din punct de vedere fizic. Sper ca acumulările fizice să ne ajute în campionat. Important e că aproape toţi jucătorii, cu excepţia lui Tînc, sunt sănătoşi şi nu vor fi probleme. Sperăm ca şi la Andrei să nu fie o problemă care să-l ţină departe de antrenamente mult timp, deja este a doua zi pe care o pierde. Ne-a interesat în acest prim joc să vedem ce înţeleg cei nou-veniţi, din ceea ce ne dorim să joace echipa noastră. Nu bucură faptul că au şi marcat. Sunt jucători care credem noi că ne pot ajut aşi vom vedea dacă am avut dreptate sau nu”, a precizat Pelici.

Vor rămâne, așa cum tmsport a anunțat, tinerii portari Mociu și Marinoiu, care vor fi utilizați în amicalele următoare. La fel și Caius Lungu. După meciul de vineri, Pelici se va decide în privința mijlocașului de 22 de ani Mario Boldea și a lui Dragoș Grigore, jucător U19. ”Pe Caius îl cunoşteam. Este un jucător care nu s-a schimbat prea mult în anii în care nu ne-am văzut. Doar ca fizionomie, a venit copil şi a plecat bărbat. Dar, în rest, ca şi fizic, e acelaşi. A avut continuitate, chiar dacă nu a jucat la un nivel foarte înalt. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, şi aici mă refer la Boldea şi Grigore, le vom da un răspuns vineri, după cel de-al doilea joc. Iseini e o surpriză plăcută pentru mine. Un jucător care poate fi o surpriză. Mai are câteva lucruri de pus la punct. E şi el foarte obosit, dar are îndemânare bună cu mingea la picior şi personalitate. Acesta e un lucru care ne-a interesat. Îl aveam pe Dumiter, care avea această personalitate şi acest tupeu şi avem nevoie de astfel de jucători”, a mai adăugat antrenorul.

Vineri dimineața de la ora 10, în Ciarda Roșie, urmează amicalul cu Dudeștii Noi. După meci, până luni, echipa va avea liber.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.