Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a încheiat la scorul de 3-3 meciul jucat pe terenul Gloriei Buzău, unul în care roș-galbenii au condus de două ori. Bănățenii au fost la acest meci fără antrenorul Alexandru Pelici, care le-a mulțumit jucătorilor pentru tot înainte de meci, într-o iminentă demisie.

Ambele echipe au avut ocazii în debutul de meci. Neagu a avut un șut pe lângă buturi, iar Popovici unul peste buturi, în contul oaspeților. Pentru gazde, Chipirliu nu a putut să-l învingă pe Mociu din 14 metri și apoi, atacantul a trimis și el peste poartă. În minutul 19, timișorenii au reușit să deschidă scorul. Neagu i-a centrat lui Voinea, care a driblat doi adversari, între care și portarul. și a marcat din 6 metri. Buzăul a continuat să atace. Vali Alexandru nu a reușit să egaleze după două lovituri de cap, iar Chipirliu a fost blocat la o fază periculoasă, dar în minutul 33, Gloria a reușit să bage mingea în plasă. A fost Valentin Munteanu, care a înscris după o pătrundere, pe lângă Mociu. Tot Munteanu a marcat și peste patru minute, după o angajarea de la Bourceanu.Voinea și Chera puteau egala pe finalul reprizei, dar Stoian a avut o dublă intervenție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la vestiare, Ripensia a ieșit hotărâtă să înscrie. Voinea a încercat să reia cu capul din 6 metri, dar nu l-a putut învinge pe stoian. A urmat o reluare peste buturi a lui Popovici, pentru ca apoi Lungu să-l pună la muncă pe Stoian. În minutul 65 a venit și golul egalizator. După un corner, Hecsko a marcat din 3 metri. Meciul a continuat în ritm alert. Valentin Alexandru a nimerit bara alterală în minutul 58, pentru ca apoi, Voinea să fie periculos, cu un șut puțin peste poartă. Chiar înainte de final, după o fază la poarta oaspeților, Ripensia a reușit să marcheze golul victoriei. După o fază între Popovici și Voinea, atacantul a marcat. După ce timișorenii au mai irosit două ocazii, Munteanu a marcat cu un șut din 16 metri pentru 3-3.

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Gîţ, M. Ioniţă, Pîrcălabu, Balgiu – Tucaliuc (cpt.), Vîlsan (Luptak 69′), Bourceanu, Chipirliu (Godin 69′) – Val. Munteanu, Val. Alexandru

Ripensia Timișoara: Mociu – Caius Lungu, Hecsko (Țiereanu 90+1′), Apro (cpt.), C. Toma (Benea 89′) – T. Călin, Stoi – Al. Popovici, Al. Neagu, Chera (Golda 78′) – Alb. Voinea

La reluarea partidelor oficiale din 2020, Ripensia va avea de jucat acasă cu Metaloglobus, în etapa a treia din retur.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.