Joma - JSport.roJSport.ro

În mai puțin de o săptămână de când a început campania, Ripensia Timișoara a strâns o sumă frumușică pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara. Clubul a trimis prima tranșă, de 50.000 de lei, către spitalul de la Pădurea Verde, unde sunt tratați bolnavii de coronavirus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campania de strângere de fonduri a început vineri dimineața. Banii vor fi utilizați pentru achiziția de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale dezinfectante. Miercuri după-amiază, la mai puțin de șase zile de la începerea campaniei, primii bani au fost virați spre spital. ”Spiritul de solidaritate și implicarea noastră fac diferența! Ne bucurăm să vedem că, în astfel de momente, acționăm ca o echipă.
În urma campaniei pe care am inițiat-o pentru lupta împotriva COVID-19, s-a strâns suma de 50.000 de lei, sumă redirecționată astăzi către Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara. Le mulțumim suporterilor roș-galbeni, Grupului de sprijin pentru Ripensia, dar și tuturor celor care au răspuns apelului nostru. Campania pentru susținerea activității personalului medical continuă! Nu uitați! Donațiile se pot face și cu cardul! Orice sumă contează!”,
anunță Ripensia.

Între timp, cei de la ASU Poli și-au mobilizat fanii să posteze afișe unde locuiesc, pentru a-i înștiința pe bătrâni că le pot face cumpărăturile, în condițiile în care cei în vârstă sunt mult mai vulnerabili în fața coronavirusului. Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara are până acum 53 de vindecări de coronavirus, din totalul de 86 naționale. Practic, toți cei internați cu mai mult mult de o săptămână în urmă au fost declarați vindecați. Aduși la Timișoara, un pastor din Arad și o femeie din Reșița au decedat, dar au fost cazuri diagnosticate tardiv cu coronavirus, după ce în județele lor au fost testați când dja erau într-o stare gravă. Pacienții cu covid-19 de la Timișoara primesc o tabletă cu două substanțe antivirale, o schemă de tratament ce se dovedește foarte eficace pentru cazurile fără complicații.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.