Joma - JSport.roJSport.ro

ripensiaRipensia Timișoara continuă căutările pentru tineri care să completeze lotul după promovarea în Liga a III-a. Deocamdată, este cert doar că Denis Goldea va rămâne, sub formă de împrumut de la Poli Timișoara, pe lângă sosirea lui Cosmin Mânecan, de la CSM Lugoj, adus ca certitudine.

După prima victorie din amicalul cu Unirea Tomantic, la scorul de 4-3, Ripensia a mai jucat trei partide. Timișorenii au pierdut cu 2-1 acasă la Timișul Șag, îtr-un meci în care a marcat Golda. Au jucat Rădulescu – Grunță, Vasiliu, Apro, Drăghici – Ungureanu, Francescu, Briciu, Popan – Golda – Mediop, iar la pauză au intrat Stoica, Luca, Ognjen, Ștreangă, Brăniște, Codrean, Mânecan, Stoi, Nanu, Zaluschi, Olărescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Apoi, Ripensia a jucat sâmbătă trecută cu Flacăra Făget, meci pierdut cu 3-2. A marcat pentru bănățeni tot tânărul Golda. Au jucat Diaconu, Grunță, Vasiliu, Drăghici, Branişte, David, Postolache, Ognjen, Gînju, Golda, Olarescu. Au mai intrat Prodana, Ștefănescu, Simian, Corjescu si Rădulescu. Marți, Ripensia s-a impus cu 3-2 în deplasare la viitoarea colegă de serie Școlar Reșița, cu 2 goluri marcate de Mediop și unul de Olărescu. Au jucat Rădulescu – Luca, Stoi, Apro, Drăghici – Ungureanu, Francescu, Briciu, Simian – Golda, Mediop, iar după pauză au intrat Zaluschi, Nanu, Popa, Toma, Ștreangă, Vasiliu, Grunță, Olărescu și Mânecan.

Miercurea viitoare, Ripensia va juca cu nou-promovata din județul Arad, Gloria Cermei Lunca Teuz, la urseni. Timișorenii joacă pe terenul din Urseni, deoarece la Tehnomet se fac lucrări de îmbunătățire.

foto: facebook.com/RipensiaTimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.